Af - 20/03-15 07:59; Opdateret: 20/03-15 08:49

Kvinde med lesbiske forældre springer ud som modstander af homo-ægteskaberKvinde med lesbiske forældre springer ud som modstander af homo-ægteskaber

I et opsigtsvækkende blogindlæg springer en 31-årig amerikansk kvinde ud som modstander af homoseksuelle ægteskaber.

storybild

(Billede: Women of Grace)

Heather Barwick fra South Carolina, USA, var omkring to år gammel, da hendes hendes mor forlod hendes far for en kvinde.

En kvinde, der har ifølge Heather Barwick selv, har elsket hende som sin egen datter lige siden.

Nu er Heather 31 år og er mor til fire børn. Hun fortæller, at hun i sine 20'ere var for homo-ægteskaber, men at hun nu har skiftet mening.

Lesbisk par mødte russisk homohader: Sådan fik de ham ned med nakken
Lesbisk par mødte russisk homohader: Sådan fik de ham ned med nakken

- Jeg støtter ikke homoseksuelle ægteskaber, men det er formentlig ikke af de grunde du tror, lyder det i et blogindlæg på den konservative hjemmeside the Federalist.

Det er ikke umiddelbart forældrene Heather er vred på, men derimod er hun vred over det svigt, hendes biologiske far udsatte hende for, og hun har masser af gode ting at sige om sine forældre og det samfund, hun er vokset op i:

- Jeg har lært så meget fra jer. I lærte mig at være modig, når det var hårdest. I lærte mig at være empatisk. I lærte mig at lytte, og hvordan man skal danse. I lærte mig ikke at være bange for ting, der er anderledes. Og I lærte mig at stå ved mig selv, også selvom det betød, jeg stod alene.

Havde de bedste forældre
I blogindlægget understreger Heather, at hun ikke mener, at homoseksuelle ikke kan være gode forældre. Hun skriver endda, at hun havde nogle af de bedste af slagsen. Men hun mener personligt, at det for børn oftest er bedst at vokse op med heteroseksuelle forældre - også selv om det er langt fra alle 'normale' familier, der er successer.

Og nu kommer vi så til den egentlige grund til, at Heather har skrevet sit indlæg. Selv om hendes egen far slet ikke var værd at samle på, så hun har hele sit liv savnet en far.

Malenes søster om homoseksuel vielse: Jeg er så lykkelig på deres vegne
Malenes søster om homoseksuel vielse: Jeg er så lykkelig på deres vegne

- Min fars manglende tilstedeværelse skabte et enormt stort tomrum i mig, og hver eneste dag savnede jeg en far. Jeg elskede min mors partner, men en ekstra mor kunne aldrig erstatte den far, som jeg havde mistet... Det er underligt og forvirrende at gå med denne umættelige tørst efter at få en far - en mand - i en omgangskreds, der siger, at mænd er unødvendige. Der er tidspunkter, hvor jeg har været vred på mig selv for at ville ønske mig en far.

Heather mener, at det er socialt acceptabelt for skilsmissebørn at sige til deres forældre, at de elsker dem, men at skilsmissen knuste dem. Ligeledes er det acceptabelt for adoptivbørn at sige til deres forældre, at de savner deres biologiske forældre, også selvom de aldrig har mødt dem.

Men hvis man er barn af et homoseksuelt par, og man ytrer en form for smerte i forbindelse med det, så bliver man enten ignoreret eller stemplet som 'hater', skriver hun i blogindlægget.

Den fremtrædende LGBT-advokat Abigail Garner har efter blogindlægget udtryk sympati for Heather Barwicks smerte over at være blevet svigtet af sin far:

- Jeg føler med Heather og kan mærke hendes smerte over at være blevet forladt. Men hendes smerte over det, har ikke noget at gøre med homoseksuelle ægteskaber, udtaler hun til MailOnline.

Heather Barwick underskrev tidligere på ugen et offentlig støttebrev til de homoseksuelle designere Dolce&Gabbana efter deres kontroversielle udmelding om, at utraditionelle familiemønstre består af syntestiske og uægte børn.

Det fik blandt andet Elton John til at boykotte designerne, som du kan læse mere om ved at klikke her.

LÆS OGSÅ: Stor parade for homoseksuelle i Indien

LÆS OGSÅ: ‘Legendarisk’ kvindebedårer er blevet gift med en mand

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
AaB-formand om chok-fyring: Sådan...
bt.dk
To mænd fyret efter julefrokost i...
bt.dk
Asger var alene - pludselig sad armen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx