Af - 28/06-15 18:51

Nu får 24-årig kvinde hjælp til at dø på grund af sine tankerNu får 24-årig kvinde hjælp til at dø på grund af sine tanker

En ung belgisk kvinde får nu lov til at dø med lægehjælp.

Bildstrecke im Grossformat »

En ellers ung og rask kvinde får nu hjælp til at dø i Belgien efter at have lidt af selvmordstanker hele sit korte liv.

Den 24-årige kvinde, der går under navnet 'Laura' i de lokale medier, har ikke en fysisk livstruende sygdom, men har alligevel fået lægernes velsignelse til at få hjælp til at dø, efter at hun har fortalt dem, at 'livet ikke er noget for hende.' Det skriver engelske Metro.

'Laura' har ifølge den belgiske avis, De Morgen, kæmpet med selvmordstanker siden barndommen. Hun skal være et uønsket barn, og hendes far har været alkoholiker i hendes helt unge år. Det betød, at hun i stedet voksede op hos sine bedsteforældre, hvor hun skulle have fået 'tryghed, fred og struktur.'

Mænd opfordrer Anne til selvmord, fordi hun ikke barberer ben
Mænd opfordrer Anne til selvmord, fordi hun ikke barberer ben

Men det har ikke været nok til at redde den 24-årige fra sine tanker.

'Laura' fortæller, at hun har været indlagt på en psykiatrisk institution siden hun var 21 år gammel. Under sin indlæggelse skal hun være blevet venner med en anden kvinde, der var hjemsøgt af selvmordstanker. Hun fik sit ønske opfyldt om lægehjulpet selvmord for 18 måneder siden.

- Selv om min barndom har bidraget til mine lidelser, så er jeg overbevist om, at jeg ville have haft det her dødsønske, selv om jeg så var vokset op i en rolig og stabil familie, siger den 24-årige.

Far ydmygede 13-årig datter på Youtube: Nu har hun begået selvmord
Far ydmygede 13-årig datter på Youtube: Nu har hun begået selvmord

Det er hjertenskærende at høre. at en af de seneste ting som 'Laura' faktisk har nydt, har været at arrangere sin egen begravelse. Hun ved dog, at hendes død vil tage hårdt på bedsteforældrene og moderen.

- Døden føles ikke som et valg for mig. Hvis jeg havde et valg, så ville jeg vælge et tåleligt liv, men jeg har gjort alt - og det har været uden held, siger den 24-årige.

Ansøgningen, der nu er blevet godkendt af de belgiske læger, har ikke været en let beslutning.

Komiker i sorg, efter ung fan begår selvmord
Komiker i sorg, efter ung fan begår selvmord

- Jeg har leget med tanken om selvmord hele mit liv, og jeg har også haft et par forsøg. Men der har altid været nogle, der har haft brug for mig, og jeg vil ikke såre nogen. Det har altid stoppet mig.

LÆS OGSÅ: Hans far begik selvmord: Nu løber Rasmus for livet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx