22/04-17 12:48

17-årige Alissia forsvandt, da hun gik ud med skrald - nu er hun dukket op over et år efter17-årige Alissia forsvandt, da hun gik ud med skrald - nu er hun dukket op over et år efter

Efter 16 måneders intens eftersøgning, dukkede den nu 18-årige pige op mandag 2000 kilometer fra sit hjem.

storybild

Det vakte store overskrifter i USA i 2015, da den kun 17-årige studerende Myra Alissia Freeman den 13. december forsvandt fra sit hjem i Highland Home i delstaten Alabama.

Hun havde været i gang med at rydde op sit værelse, men da hun gik ud med affald, kom hun ikke tilbage, og det eneste spor efter hende, var en nabo der havde set hende gå alene op af vejen væk fra huset.

Hun havde tilsyneladende ikke haft nogle ejendele på sig, da hun forsvandt, og selvom hendes billede og historie gik verden rundt, var hendes forældres eneste håb den teori, FBI fremsatte, skriver al.com.

At hun havde mødt en fyr på nettet, hun nu var stukket af sammen med.

I de 16 måneder sluttede alle spor blindt, men mandag dukkede den nu 18-årige pige pludselig op 2000 kilometer væk hjemmefra i delstaten Texas, hvorfra hun foretog et videoopkald til sin mor.

- Vi vil gerne fortælle jer, at vi i dag har talt med Alissia. Hun er i sikkerhed og har det godt. Vi ved, at i har en masse spørgsmål, men lige nu er det eneste, jeg kan sige, at hun har det godt, og det er det vigtigste, skrev Alissias mor, Vickie Metcalf, i en opdatering på en facebookside, der var dedikeret til eftersøgningen af hendes datter.

Siden har næsten 30.000 følgere, og mens Alissia Freeman var forsvundet, dukkede der tip op fra hele USA om personer, der mente, de havde set hende, og før hun dukkede op var dusøren for for oplysninger om hendes opholdssted helt oppe på 95.000 kroner.

De amerikanske myndigheder har endnu ikke meldt noget ud om, hvad baggrunden var for hendes forsvinden - det eneste FBI har meldt ud, er, at de skal foretage en DNA-test på hende, fordi pengeafpressere tidligere har forsøgt at overbevise familien om, at de kunne hjælpe med at få datteren hjem, hvis der blev betalt en stor løsesum.

Familien meddeler, at de vil komme med flere oplysninger i sagen, når der er faldet ro på.

- Jeg vil gerne på vegne af familien ydmygt bede om, at alle har tålmodighed i denne glade men svære tid. Lad os alle tage en dyb indånding og give familien lidt plads, lyder det i et opslag til facebooksiden, dedikeret til at finde hende.


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx