Af Jesper Larsen - 31/07-17 20:09

Kvinde myrdet på krydstogtsskib: Gæster troede, det var underholdningKvinde myrdet på krydstogtsskib: Gæster troede, det var underholdning

Morderens motiv er isnende afstumpet.

storybild

Torsdag morgen i sidste uge blev 39-årige Kristy Manzanares fra USA fundet død i sin kahyt ombord på krydstogtsskibet Emerald Princess. Hun var ombord på skibet for at fejre sin 18-års bryllupsdag med sin mand, og kort efter liget blev fundet, stod det klart, at han var den hovedmistænkte.

- Der kom en lille pige løbende ud af kahytten og råbte om hjælp, fordi hendes forældre sloges. Hun virkede desperat, men hun fik hutigt hjælp af de ansatte, siger passageren Chris Ceman til CBS.

Da vagterne kom ind i parrets kahyt, stod hendes 39-årige ægtemand Kenneth Manzanares med blod på hænderne og sagde 'hun ville ikke stoppe med at grine af mig'. Han forsøgte at trække liget af sin hustru ud på kahyttens balkon, men vagterne fik stoppet ham og lagt ham i håndjern, hvorefter der blev sendt en besked ud på skibets højtalere om, at der havde været en tragisk hændelse ombord.

Men samtidig med drabet, havde en af skibets restauranter arrangeret en middag, hvor man skulle løse et mordmysterium, og derfor troede en del, at beskeden i højtalerne var en del af selskabslegen.

Efter drabet blev FBI tilkaldt, og skibets flere tusinde passagerer blev nægtet at forlade skibet, mens politi og teknikere arbejdede i kahytten.

Parret havde været gift i 18 år, og de rejste med flere af deres børn, da drabet skete. Motivet er foreløbig ukendt, men de skulle tidligere have haft store økonomiske vanskeligheder, skriver CBS.

Kenneth Manzanares blev fredag stillet for en dommer, der besluttede at varetægtsfængsle ham.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Forlystelse blev beskyldt for at være...
bt.dk
Enhåndet fighter får chancen: Nu skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx