Af - 22/06-15 16:57; Opdateret: 22/06-15 17:10

TV: Mand fanget i drengekrop - Er han virkelighedens 'Peter Pan'?TV: Mand fanget i drengekrop - Er han virkelighedens 'Peter Pan'?

En opsigtsvækkende historie fra Sydkorea går jorden rundt omkring en voksen mand, der har en lille drengs krop.

Mange siger og/eller gør lidt grin med, at det kan være ret svært at identificere, hvor gammel en person med asiatisk baggrund er.

Og man skulle tro, at sydkoreanske Hyomyung Shin er grunden til, at sådan en form for 'myte/joke' opstod i første omgang.

Fødselsdatoen siger nemlig 1989, men ansigt og krop siger noget helt andet. De fleste ville nok gætte, at han var mellem 10-13 år, men han er angiveligt dobbelt så gammel.

Det er ham, som du kan se i klippet i toppen af artiklen og billedet forneden, som mediet Koreaboo har delt.

Her ses han angiveligt med sit id-kort.

Flere medier har efterfølgende skrevet om klippet, efter det er gået viralt - på trods af, at det stammer helt tilbage fra 2013 - og nu er det vist over en million gange på Youtube.

Hyomyung Shin lider angiveligt af noget, som bliver kaldt for 'Highlander Syndrome', hvilket betyder at hans krop ældes meget langsomt. Ifølge mediet begyndte det, da han ramte puberteten - aldersmæssigt. For han mangler blandt andet skægvækst, han har babyblød hud, og han er stadig rimelig 'hvalpet' i udtrykket.

Men udover, at han sikkert har lidt svært ved at komme ind på den lokale natklub, så skulle Hyomyung Shin ikke have nogle problemer på grund af sin tilstand.

Det er af sagens natur meget svært at bevise, at folkene bag udsendelsen taler sandt, og at de ikke bare har fundet en ung dreng og givet ham et falsk id-kort, men amerikanske ABC News har tidligere lavet en udsendelse om en otte-årig pige, der også ældes meget langsomt.

Her sagde den amerikanske forsker Richard F. Walker fra All Children's Hospital i Florida, at der er meget få personer, som den unge pige, men de kunne være med til at give mennesket nøglen til en form for evig ungdom.

Folk vil stadig dø af sygdomme og ulykker, men mennesket vil ikke opleve alderdommen.

Og hey - det lyder sgu da egentlig ret sejt!

LÆS OGSÅ: Snegleslim gør dig smuk

LÆS OGSÅ: Her er 'mirakel-kuren' de fleste vil elske: Dyrk sex!

LÆS OGSÅ: Bionic man – verdens første kunstige menneske

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx