Af - 06/06-16 13:28; Opdateret: 06/06-16 13:44

Sådan bliver du bedre til at sende frække beskederSådan bliver du bedre til at sende frække beskeder

Her er ni tricks, du kan bruge, når du skal sende frække beskeder.

storybild

(Billede: Scanpix/Simon Knudsen)

En aubergine-emoji betyder sjældent bare en aubergine, og en emoji, der indeholder vand, handler langtfra altid om vejret.

Så mange danskere holder antallet af sexpartnere hemmeligt
Så mange danskere holder antallet af sexpartnere hemmeligt

Mange bruger emojis til at sende frække beskeder til kæresten, men der er også andre måder at friske jeres beskeder op på, så det ikke bliver kedeligt.

Mashable har talt med flere eksperter i sex og forhold og har samlet ni tricks, der kan give beskederne mellem dig og din partner lidt ekstra krydderi.

Download et GIF-keyboard


Hvis du vil variere lidt, så prøv at downloade et GIF-keyboard som for eksempel PopKey eller Riffsy, du kan bruge til at illustrere dine følelser.

Send selfies til hinanden


Selfies er lynhurtige at tage og sende, og bare et enkelt billede af dig selv kan afsløre meget om, hvad du føler i netop det øjeblik.

Vælg jeres egen hemmelige sex-emoji


Beslut jer for en særlig emoji, som I begge ved refererer til sex, lyder anbefalingen fra ekspert i sex og forhold Kate McCombs. Det kan både tilføre forholdet intimitet og en smule fjolleri. Hvis du savner et større udvalg, kan du downloade et ekstra emoji-keyboard som Flirtmoji.

Skriv erotiske historier sammen


Skriv små erotiske beskeder og send dem til hinanden. Hver gang man svarer, skriver man videre på historien og tilføjer noget. Det er både sjovt og sexet, og samtidig kan de små historier bruges til at lægge op til sex, når I er sammen.

Skift mellem tekst, billeder, video og lyd


Prøv at bryde tekstbeskederne op med billeder, en lille video eller et lydklip. Hvis du sender noget frækt til din partner, bør du dog advare om, at han/hun skal være påpasselig med at åbne beskeden offentligt.

Hold de frække beskeder til ét bestemt sted


Afhængigt af indstillingerne på din partners mobil, tablet eller computer, kan beskederne poppe op og vise sig, så alle kan se dem. Det kan for eksempel være voldsomt pinligt under et foredrag eller en fremlæggelse. Sørg derfor for at holde de frække beskeder til et bestemt sted.

via GIPHY

Tag dine frække beskeder til et nyt niveau


Vælg dine ord med omhu, og tænk kreativt, når du skriver frække beskeder - eksempelvis når du skal åbne samtalen. Vær sikker på, at et forkert ordvalg eller autocorrect-funktionen ikke ødelægger den opbyggede intimitet.

via GIPHY

Når du er i tvivl, så hold det simpelt


Du behøver ikke at udtrykke dig med emojis, hvis du ikke føler for det. Skriv det, der falder dig ind, og lad være med at bekymre dig om, hvilket svar du får, lyder anbefalingen fra professor i socialpsykologi og romantiske forhold Mattitiyahu Zimbler.

Undlad at lade din partner hænge


Lad være med at lade din partner hænge, og sørg altid for at svare tilbage.

- Hvis du glemmer at svare og indser, at du har ladet din partner hænge, så send en besked, hvor du undskylder og forklarer, hvad der skete. Det er med til at opbygge tillid, hvis du tager ansvar for dine handlinger - selv de små af dem, siger Zimbler til Mashable.

Derfor skal du have morgensex
Derfor skal du have morgensex

Kvinder der bruger menstruationskopper har bedre sex
Kvinder der bruger menstruationskopper har bedre sex

Overraskende! Så mange lader deres partner have sex med andre
Overraskende! Så mange lader deres partner have sex med andre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx