Af - 09/01-14 08:03

Er danske blondiner rumvæsener?Er danske blondiner rumvæsener?

Aliens besøger i hobetal Jorden, hævder tidligere canadisk forsvarsminister. Blandt rumvæsenerne findes blandt andre arten 'Nordiske Blondiner'.

Lidt over 80 forskellige typer aliens har i tusindvis af år besøgt Jorden. Når vi ikke hører fra dem, skyldes det, at de ikke ønsker at dele deres viden og teknologi med os, da vi mennesker forurener vores planet, behandler hinanden dårligt og udvikler atombomber.

Sådan lyder den noget opsigtsvækkende erklæring fra 90-årige Paul Hellyer, der var forsvarsminister i Canada fra 1963 til 1967, til den russiske tv-station Russia Today.

Gåden om mystiske hav-cirkler løst
Gåden om mystiske hav-cirkler løst

Bemykrede for atombomben
Ifølge Paul Hellyer har rumvæsenerne tidligere hjulpet os med teknologien til blandt andet sikkerhedsvesten, mikroskopet og LED-lyset.

Men har de trukket følehornene til sig. De er nemlig meget bekymrede over, at vi er dårlige til at passe på vores planet – og især at vi har udviklet atombomber.

- Vi har en lang historie med UFO'er og selvfølgelig har det været langt mere aktivitet i de seneste årtier, siden vi udviklede atombomben, siger han til Russia Today og forklarer, at rumvæsenerne ser universet som et samlet kosmos, der kan blive bragt ud af balance, hvis vi bruger atomvåben.

- De er meget bange for, at vi er dumme nok til at bruge atomvåben igen, forklarer han.

Britiske forskere: Vi har fundet liv i rummet!
Britiske forskere: Vi har fundet liv i rummet!

Ligner os
Paul Hellyer delte første gang sine alien-tanker med omverdenen i 2005. Han hævder, at der findes 80 arter af rumvæsener, som ubesværet kan forklæde sig som mennesker uden at blive afsløret.

- De ligner os. De kunne gå ned ad gaden, og man ville ikke lægge mærke til dem, forklarer Paul Hellyer til tv-station.

Han har dog aldrig selv mødt en alien, men til gengæld hævner han at have set en ufo ved søen Muskoka i Ontario.

Nordisk blondiner
Ifølge Hellyer findes der flere typer aliens. En af dem er 'De Høje Hvide', som arbejder i det amerikanske luftværn i Nevada.

- De er i stand til at slippe af sted med det. De fik et par af deres kvinder forklædt som nonner til at shoppe i Las Vegas uden at blive opdaget, siger han.

Der ud over nævner han arten 'Lave Grå', som har tynde arme og ben og er omkring halvanden meter høje og har store hoveder.

En tredje type er 'Nordiske Blondiner', som formentlig vil få dig til at tænke:

- 'Gad vide, om hun er fra Danmark eller lignende', lyder det fra Paul Hellyer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx