Gå til HPV-fokusside

DF'er raser over fyringer på HPV-center: Kræver død over regionerneDF'er raser over fyringer på HPV-center: Kræver død over regionerne

Det er under al kritik, at Region Hovedstaden ikke har sikret, at der er penge nok til at drive HPV-centret på Frederiksberg Hospital, raser sundhedsordfører Liselott Blixt (DF), som nu vil have et samråd i Folketinget om fyringerne.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Nej, nej det kan ikke være sandt. Det er jo forfærdeligt, er den spontane reaktion fra formand for Folketingets sundhedsudvalg, Liselott Blixt (DF), da metroxpress forelægger hende de massive fyringer på Region Hovedstadens HPV-center på Synkopecentret Frederiksberg Hospital.

- At Region Hovedstaden ved, at ministeren har sagt, at ventelisterne skal ned, og så laver de pression på den her måde. Det bør være dødsstødet for regionerne, at de igen skubber syge mennesker foran sig, raser Liselott Blixt, som straks vil kalde sundhedsminister Sophie Løhde (V) i samråd om fyringerne.

Massive fyringer på Danmarks største HPV-center
Massive fyringer på Danmarks største HPV-center

- At ventelisterne nu stiger yderligere, er helt uantageligt, og at man stopper den vigtige forskning, er også helt hen i vejret, uddyber Liselott Blixt og fortsætter:

- Jeg håber, der er et privat hospital, som straks griber opgaven og ansætter hele det fyrede personale. Det vil være både en god gerning og en god forretning, uddyber Liselott Blixt.


LÆS OGSÅ: BLOG: Derfor anbefaler jeg stadig HPV-vaccinen

LÆS OGSÅ: Nye tal: Strømmen af syge piger til HPV-centre fortsætter

LÆS OGSÅ: Læge til Stine på HPV-center: "Jeg er fløjtende ligeglad og ikke selv vaccineret"

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Overraskende forudsigelse: Hamilton...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx