Gå til HPV-fokusside

BLOG: Fyringer på HPV-center bekræfter min mistankeBLOG: Fyringer på HPV-center bekræfter min mistanke

storybild

(Billede: Privatfoto)

Af Karsten Viborg, far til syg datter og medstifter af Foreningen HPV-Bivirkningsramte.

Nedlukningen af HPV-centeret i Region Hovedstaden bekræfter den mistanke, der breder sig i befolkningen. Sundhedssystemet er styret af medicinalindustrien.

Lægerne skal indordne sig og tie stille om alt, hvad de oplever af bivirkninger ved medicin og vacciner – ellers et det ud.

Det er katastrofalt. Er det virkelig sådan et land, vi lever i? Acceptere politikerne krænkelse af ytringsfriheden og ikke mindst, at lægeløftet er forsvundet?

Den debat, der er skabt af Sundhedsstyrelsen (der modtager mange penge fra industrien), Kræftens Bekæmpelse (der modtager mange penge fra industrien) og Statens Serum Institut (der tjener mange penge på vacciner), den debat er helt hen i vejret. Der bruges igen og igen begrebet 'formodede bivirkninger'.

Det er ikke formodede bivirkninger. Der er bivirkninger ved alt medicin og alle vacciner. For HPV-vaccinen er der bare langt flere bivirkninger end for andre vacciner. Det er oplysningen producenten giver.

0,2 procent blev så syge, at de ikke kunne deltage i studierne. Vi har altså ikke bivirknings informationerne.

Med 500.000 vaccinerede, er det 1.000 piger, der er invaliderende syge.

0,8 procent har fået alvorlige bivirkninger. (Livstruende, hospitalsindlæggelse m.v.)

Med 500.000 vaccinerede, er det 4.000 piger der er alvorligt syge.

2,3 procent har fået autoimmune sygedomme.

Med 500.000 vaccinerede, er det 11.500 piger, der har fået autoimmune sygdomme, der ikke behandles i det danske sundhedsvæsen.

DF'er raser over fyringer på HPV-center: Kræver død over regionerne
DF'er raser over fyringer på HPV-center: Kræver død over regionerne


Hvor er det uetisk, umoralsk, usmageligt og uforskammet, at man som leder i et offentligt system kan tillade sig at udøve dikatut i så groft et omfang, som det der sker her.

Har vi råd til at lukke for HPV skade forskning?

Vaccinationsprogrammet har kostet cirka 1,5 milliard kroner. Stop vaccinationsprogrammet og brug de penge til behandling af de syge piger.
Hvis vi ikke behandler pigerne, så vil der 5-10.000 personer der skal på livslang forsørgelse.

Merck, producenten af HPV vaccinen, er i 2012 dømt for kriminel gerning. Bøden var på 4,5 milliarder kroner. Oven i dette kom udgifter til erstatning på 45 milliarder kroner.

Dommen blev afsagt, fordi producenten havde tilbageholdt bivirkningsdata.
For HPV vaccinen har de lagt alt frem – hvordan vaccinen er blevet godkendt, kan man kun undre sig over, men når man ser, hvordan der nu anvendes politistats metoder i Danmark, så forstår man det bedre.

Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte opfordrer de danske politikere til at se sig selv i øjnene og overveje, om det er sådan de vil huskes. Huskes som dem, der giver op over for en mastodontisk industri, der kun har et formål – PROFIT.

LÆS OGSÅ: Massive fyringer på Danmarks største HPV-center

LÆS OGSÅ: Nye tal: Strømmen af syge piger til HPV-centre fortsætter

LÆS OGSÅ: Læge til Stine på HPV-center: "Jeg er fløjtende ligeglad og ikke selv vaccineret"

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx