Gå til HPV-fokusside

BLOG: Er lægen styret af frygt eller lægeløftet?BLOG: Er lægen styret af frygt eller lægeløftet?

storybild

(Billede: Privatfoto)

Af Karsten Bækgaard, far til Astrid, der blev syg efter at have fået HPV-vaccinen.

Kære Bente Klarlund,

Jeg har med interesse og nogen forbavselse læst din artikel i Politiken: Mistro bremser vigtige vaccinationer.

Jeg kan kun opfordre dig til at forlade laboratoriet, kontoret og regnearket - tage en tur ud i det virkelige liv og tage skyklapperne af.

Du kan også starte med at følge metroxpress i deres afsløringer af en vaccine, der er solgt på formodet virkning og ”ingen skader”.

Far kæmper for sin datter: Så syg blev Astrid efter HPV-vaccine
Far kæmper for sin datter: Så syg blev Astrid efter HPV-vaccine

Det er simpelthen uhyggeligt, at stort set hele det danske sundhedsvæsen i denne sag er fodret af Sanofi-Pasteur-MSD’s hånd.

Det har man og du så tillid til, selv om der findes rigelig evidensbaseret forskning, der viser, at det er dybt problematisk, da der er massiv dokumentation for, at økonomiske bånd til industrien gør en mindre kritisk.

- Der er solid evidens for, at økonomiske interessekonflikter påvirker fortolkningen af lægevidenskabelige resultater, siger Karsten Juhl Jørgensen fra Cochrane Instituttet.

At påstå, at EMA har frikendt vaccinen, er vist lidt af en overfortolkning. Den endelige afgørelse kommer jo først næste år. Og er det ikke uvidenskabeligt at konkludere på negativ bevisførelse?

Du skriver videre: "For det er svært fuldstændig at afvise, at vaccinerne i særlige tilfælde har bivirkninger, der endnu ikke er dokumenteret. Men det kan konkluderes, at alvorlige bivirkninger ikke er hyppige."

Igen noget af en påstand i lyset af de mange indberettede alvorlige bivirkninger både i Danmark og i resten af den vestlige verden, og hvor er din evidens for din konklusion?

Hertil kommer, at der er god grund til at antage, at antallet af bivirkninger er endnu højere end de, som er indberettet til Sundhedsstyrelsen, da mange læger ikke tør få ordet 'vaccineskade' over sine læber.

Far til HPV-skadet: De syge piger bliver nægtet undersøgelser
Far til HPV-skadet: De syge piger bliver nægtet undersøgelser


Vi har set adskillige læger næsten gå i panik, når vi har nævnt ordet 'vaccineskade' i forbindelse med vores datters åre lange karruselturer i det dansk sundhedsvæsen.

Jeg vil i øvrigt lige nævne, at hun har fået stort set hele pakken af HPV-vaccine skader fra indlægssedlen plus lidt ekstra i umiddelbart forlængelse af hendes HPV-vaccinationer - og hvad vi har hørt af dødsyge søforklaringer er simpelthen uhyggeligt og er i den grad virkelighedsflugt.

Jeg kan kun gentage, hvad jeg tidligere har sagt, nemlig at måske er det, som en tidligere medarbejder hos Gardasil har udtalt det : "HPV-vaccine skandalen er den største medicinske skandale, vi kommer til at opleve i vores tid".

Som jeg ser det, skal man som læge bare tage stilling til, om man tilhører gruppen, hvor motivet er frygt og som følge deraf medløberi, ærgerrighed - og i nogle tilfælde direkte korruption - eller man er i gruppen, der vil overholde det aflagte lægeløfte samt patienters ret til informeret samtykke i forhold til effekt og mulige bivirkninger?

Den beslutning, man som læge tager, skal man sove godt med om natten og leve med resten af sit liv………. Håber at du træffer det rigtige valg for dig?

Metroxpress har forholdt Bente Klarlund indlægget. Herunder følger hendes kommentar til den kritik, der bliver rejst:

- Jeg er oprigtigt ked af at høre, at din datter er blevet syg. Det er vigtigt, at hun bliver undersøgt og får den rigtige behandling. Jeg står ved det, jeg har skrevet om HPV, men overskriften havde jeg ikke godkendt. I den trykte avis var overskriften 'Vanskelige Vacciner'.

LÆS OGSÅ: Statens Serum Institut valgte ny HPV-vaccine for at spare penge

LÆS OGSÅ: Statens rådgiver scorer millioner på HPV-vaccinen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DR-vært har fundet kærligheden: Se...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx