Gå til HPV-fokusside
Af Karsten Viborg - 04/02-16 15:07; Opdateret: 04/02-16 15:19

BLOG: Det er ikke rimeligt, at børnene har bevisbyrdenBLOG: Det er ikke rimeligt, at børnene har bevisbyrden

Far til HPV-pige og formand for Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte mener ikke, det er rimeligt, at børnene selv skal bevise, de er syge

storybild

(Billede: Privatfoto)

Sundhedsstyrelsens udmelding er forventelig, men meget bekymrende. Styrelsen har valgt at nedtone de alarmsignaler der kommer fra de læger der ser HPV patienterne. Det er piger der har et til fælles, de var raske før de blev vaccineret, efter vaccination mod HPV virus er de invaliderende syge.

Symptomerne de har er de samme symptomer som producenten oplyser i de kliniske studier.

Det betyder altså at Sundhedsstyrelsen acceptere at et sted mellem 0,5 og 3,5% af alle dem der bliver vaccineret med HPV vaccine, bliver alvorligt syge, uden mulighed for behandling. Der er dermed langt større risiko for at blive invalideret af vaccinen som 12 årige, end for at dø af livmoderhalskræft som 70 årig.

En balance forældre og børn naturligvis må forholde sig til, ligesom jeg forventer at man fra politisk side vil begynde at interessere sig for hvorfor Sundhedsstyrelsen går imod de læger der har erfaringen med patienterne.

Alle kan Google ”Sundhedsstyrelsens skandaler” og se hvor slemt det står til. Det er svært som borger i Danmark at stole på en myndighed der har så mange lig i lasten. Tilliden til –og kritikken af, Sundhedsstyrelsen er omfattende og uhyggelig. Det er svært at acceptere at styrelsen svigt har invalideret titusinder, ikke kun med HPV vaccinen, men også svineinfluenza skandalen, Vioxx skandalen, bløder skandalen, Omniscan skandalen har kostet mange liv og helbred.

Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte har en klar forventning om at bevisbyrden flyttes tilbage til producenten. Det er ikke rimeligt at 12 årige børn har bevisbyrden.

Producenten og i særdeleshed, Sundhedsstyrelsen på baggrund af dagen udmelding, må fremvise bevis for at det ikke er HPV vaccinen der har invalideret tusinder af danske børn og unge. De har alle de symptomer der kendes fra de kliniske studier,
Findes dette bevis ikke, udøver Sundhedsstyrelsen bevidst legemsbeskadigelse.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx