Gå til HPV-fokusside
Af - 15/11-15 14:39; Opdateret: 15/11-15 17:26

Spansk professor indsamler proteststemmer mod HPV-vaccinenSpansk professor indsamler proteststemmer mod HPV-vaccinen

Den spanske læge og professor i Folkesundhed, Carlos Alvarez-Dardet fra Alicante Universitet, har nu startet en underskriftindsamling mod HPV-vaccinen.

storybild

Den spanske læge og professor i Folkesundhed, Carlos Alvarez-Dardet fra Alicante Universitet, har nu startet en underskriftindsamling mod HPV-vaccinen. (Billede: Polfoto)

Professor Carlos Alvarez-Dardet har startet en underskriftindsamling mod HPV-vaccinen. Og han er ikke en hvilken som helst professor i Spanien. Han har været formand for den europæiske Health Association Public (EUPHA) og den spanske organisation, Society of Public Health and Health Administration (SESPAS).

Dansk HPV-kritisk læges sejr går verden rundt
Dansk HPV-kritisk læges sejr går verden rundt

Han har været statslig rådgiver for reformen af det spanske sundhedssystem, den spanske videnskabelig udgave af Pan American Health Organization (PAHO-PAHO) samt for den globale sundhedsorganisation,WHO.

Carlos Alvarez-Dardet vil have øjeblikkelig stop for vaccinen, som han mener kun er kommet på markedet på grund af pres fra medicinalindustrien og offentlige myndigheders fraskrivning af ansvar over for de mange vaccinerede som i dag lider under negative konsekvenser som for eksempel som vaccinationskampagner intet oplyser om.

HPV-kritisk læge kan alligevel fortsætte som læge
HPV-kritisk læge kan alligevel fortsætte som læge

- Forældre vaccinerer deres døtre mod HPV, fordi de handler ansvarligt. De håber, at deres specialister, ved, hvad der er godt for dem. Men denne vaccine er ren eksperimentering. Ingen har påvist at den beskytter mod livmoderhalskræft. Med hvilken begrundelse skal børn og unge betale prisen betaler prisen i form af alvorlige bivirkninger for at hindre en hypotetisk kræft efter 40 år, som kan forebygges og behandles med screening?

Far til HPV-skadet: De syge piger bliver nægtet undersøgelser
Far til HPV-skadet: De syge piger bliver nægtet undersøgelser

Underskriftindsamlingen findes her.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Øksemandens far står frem: 'Hvorfor...
bt.dk
To FCK-spillere dumper: Forrygende...
bt.dk
FCM-træner jubler efter vigtg sejr i...
bt.dk
Psykolog hører tit disse ord fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx