Gå til HPV-fokusside
Af - 15/11-15 14:28; Opdateret: 15/11-15 15:57

Dansk HPV-kritisk læges sejr går verden rundtDansk HPV-kritisk læges sejr går verden rundt

Nyheden om at Styrelsen for Patientsikkerhed har valgt ikke at tage autorisationen fra den HPV- kritiske læge, Stig Gerdes, giver nu genlyd verden over.

storybild

Nyheden om at Styrelsen for Patientsikkerhed har valgt ikke at tage autorisationen fra den HPV- kritiske læge, Stig Gerdes, giver nu genlyd verden over. (Billede: Charles rex Arbogast)

Stig Gerdes, der kræver øjeblikkeligt stop for alle HPV-vaccinationer er i stedet kommet under Styrelsens skærpede tilsyn, men det hindrer ikke mistænkt HPV-skadede piger og deres forældre og forskellige foreninger i Belgien, New Zealand, USA, Holland og Italien i at juble over, at Stig Gerdes fortsat har sin autorisation og således kan behandle syge pigers mulige HPV-vaccineskader med blandt andet intravenøst C-vitamin og kostomlægning.

Doktor Gerdes, du skal være vidende om at tusinder af forældre og læger fra hele verden fejrer din sejr. Verden har brug for læger, som er villige til at kæmpe for deres patienter, lyder det fra blandt andre hollandske, Annelies Witlam.

HPV-kritisk læge kan alligevel fortsætte som læge
HPV-kritisk læge kan alligevel fortsætte som læge

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Se listen: Får du mere eller mindre i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx