Gå til HPV-fokusside
Af #MXHPV - 13/11-15 10:01

Far til HPV-skadet: De syge piger bliver nægtet undersøgelserFar til HPV-skadet: De syge piger bliver nægtet undersøgelser

Ekstern historie omkring HPV-vaccinen

I 94 spørgeskemaer fra britiske piger som frygter, at deres alvorlige sygdomme skyldes HPV- vaccinering fortæller pigerne at kun 1 ud af cirka 80 af de læger, som de har mødt gennem deres forløb har anmeldt deres sygdom som en mulig HPV- skade – nogle læger nægtede det, når pigerne bad dem om at gøre det, fortæller talsmand for den britiske organisation for HPV-skadede døtre, UK AHVID, Steve Hinks, hvis datter er syg efter vaccinering mod HPV.
Steve Hinks, som beklager den bastante underrapportering, fortæller at 26 ud af de 94 piger nu har fået konstateret POTS. For en del af pigerne har det taget seks år at få denne diagnose fra at de blev syge.

Herudover er der ifølge Steve Hinks 37 piger som gennemsnitligt har 16 typiske tegn på POTS. Foreløbigt er hver femte af dem, nemlig 19 piger, blevet nægtet en undersøgelse for POTS, selv om de havde symptomer herpå.
8 ud af de 94 piger har fået diagnosen, CRPS. 76 har ikke fået diagnosen, selv om de i gennemsnit har 5 symptomer også på CRPS. 14 af pigerne er direkte nægtet en undersøgelse for CRPS.

Læs mere om Steve Hinks’s spørgeskemaer og den britiske reaktion på EMA’s afvisning af, at HPV-vaccinen kan give POTS og CRPS

Kilde: http://sanevax.org/uk-ahvid-responds-to-ema-conclusion/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx