Af - 16/02-16 09:11

Feriekuller? Her er fem aktiviteter til din vinterferieFeriekuller? Her er fem aktiviteter til din vinterferie

Har du ferie og ved endnu ikke, hvad du skal bruge tiden på? Så har vi fundet fem sjove, vilde og afslappende aktiviteter, som du kan kaste dig ud i.

storybild

Test dine evner på klatrevæggen i et af Europas bedste klatrecentre Blocs & Walls. (Billede: Polfoto)

Hop i selerne og giv dig selv en udfordring på klatrevæggen, hyg dig med vennerne over en omgang bordtennis og fald til ro med porcelænsmaling.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Vinterferien byder på sjove og hyggelige aktiviteter. Yelps anmeldere giver deres bud på, hvor og hvordan de vil tilbringe deres ferie i København.


Thomas G., København: Blocs & Walls er et af Europas bedste klatrecentre, intet mindre. Det er også Nordeuropas største, og nyeste, og det kan mærkes. Der er højt til loftet (bogstaveligt talt) med op til 14 meter lange ruter.


Tine D., København S: Creative Space på Frederiksberg er den helt perfekte eftermiddagshygge. Vælg et stykke porcelæn, vælg de farver du kan lide, og gå amok med maling. Jeg havde virkelig en følelse af at være tilbage i billedkunsttimerne i folkeskolen (på den gode måde).


Emilie L., København: Banerne ligger overdækket udenfor. Her er god stemning, og super behageligt at være. Der er et fint udvalg i baren, og små sofagrupper hvor de, som venter på det bliver deres tur, kan hygge sig. På en kold og våd dag, var der sat varmelamper op.


Thore F., Frederiksberg: Bordtennis / ping pong bar på Nørrebro. Simpelt koncept kendt fra især Berlin med et stort bord, hvor der spilles rundt-om-bordet. En fantastisk sjov måde at bruge en aften på, hvor man aktivt kommer i snak med en masse glade mennesker.


Kimmy N., København: Jeg kan nemt bruge uendelig mange timer herinde – helst alene med høretelefonerne proppet godt ind i ørerne. Jeg foretrækker at læse engelsksproget litteratur og det er derfor også det første (og eneste) jeg tjekker ud.


LÆS OGSÅ: Avocadomadder danner mode - her er de fem bedste

LÆS OGSÅ: Toast er trendy: Her er de fem bedste steder i København

LÆS OGSÅ: Fryser du? Her finder du byens bedste varme chokolade

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ballade internt i regeringen: Var det...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Hareides garanti: Denne hjemsendte...
bt.dk
Superglad og stolt: Her er Magnussens...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx