Af - 04/08-14 21:01

Her kan du se gratis film under åben himmelHer kan du se gratis film under åben himmel

August byder på masser af gratis film i det fri i København.

storybild

Hver sommer er der film i det fri mange steder i landet, men i år får københavnerne endnu flere udendørs filmaftener at vælge imellem. (Billede: Polfoto/Arkiv)

I takt med at sommeraftenerne bliver mørkere, bliver storskærmene med sommerfilm tændt flere steder under Københavns åbne himmel. Og i år får byens filmentusiaster endnu et sted at slå sig ned i det fri og se film, når Bakken fra på torsdag tager hul på en måned med gratis friluftsfilm.

CPH:DOX forlænger festival med tre dage
CPH:DOX forlænger festival med tre dage

Hver torsdag i august er der film på den gamle forlystelsespark friluftsscene, og her er publikum med til at bestemme, hvilke film der bliver vist. Det afgøres i ugen op til filmaftenen i en afstemning på Kino.dk.

København skal være europæisk filmhovedstad
København skal være europæisk filmhovedstad

I Huset-KBH er Open Air Cinema-sæsonen skudt i gang. Her er der gratis film i gårdhaven i Rådhusstræde 13 hver aften til og med fredag. Her er blandt andet Elvis-musicalen ‘Viva Las Vegas’ og 80’er-kultklassikeren ‘Flash Gordon’ på plakaten.

Københavnere redder biograf fra fallit
Københavnere redder biograf fra fallit

Traditionen tro lægger også Zulu Sommerbio vejen forbi København med en håndfuld film i bagagen. Storskærmen slås op i Fælledparken og Østre Anlæg den 11.-15. august , og her vises blandt andet ‘The Wolf of Wall Street’ og ‘Gravity’.


data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx