Af - 20/10-15 15:50; Opdateret: 20/10-15 16:01

Blod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldagBlod, livesex, rock og nøgenshow: Så sindssyg var Sundays 2 års fødseldag

Sundays sterile natklub var omdannet til et morbidt horehus med pisk, blod, heavy metal og livesex - se billederne her.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik gennem galleriet og se de vilde billeder fra Sundays 2 års vanvidsfødselsdag. - Jeg startede med at sidde nøgen i lotusstilling og hælde blod ud over mig og lærredet. Det hele var meget intuitativt. Jeg bruger ofte blod i mine værker, det fungerer godt både godt visuelt og størkner flot ind, fortæller kunstneren Sophus Ritto. - Jeg havde en flødeskumssprøjte fyldt med okseblod blandet med fløde, som jeg sprøjtede ud over de nærmeste beskuere. Der ramte jeg et par Hugo Boss-jakkesæt-typer. Det var der vist nogle, der ikke brød sig om . Men ellers er mit indtryk, at folk godt kunne lide energien i det, siger Sophus Ritto. 21 liter okseblod, som var filtreret og hældt på hvidmalede mælkekatoner, fjer, skibslak, spraymaling som agrede flammekaster og nepalesiske perler blev brugt til at skabe maleriet, der tog omkring en halv time at kreere. - Det fungerer ofte godt at være nøgen. Det er også en ego-ting, det er jo meget rart at blive kigget på. Så det var jeg ikke så nervøs for, fortæller Sophus Ritto. - Det er kun ens egen kedelige fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre! Vi vil så vidt muligt prøve at skabe et alternativ for vores gæster - noget man ikke kan opleve andre steder i Danmark! En getaway for Københavns sarte sjæle, fortæller talsmand for Sunday Jon Vanggaard Thomsen om festen. - Vi har altid livesex på klubben. Det er en af grundene til, at vi åbnede Sunday. Jo mere sex, des bedre, siger Jon Vanggard Thomsen. - Folk forventede RnB, men fik et skud med heavy metal i stedet. Shit det fungerede, og vi er meget tilfredse med resultatet. Steroide-pumpende bodybuldere og sexede pudderdåser satte gang i festen. - Efterfølgende begav jeg mig ud i natten i min blodige mundering med en masse tequila. Det var en god fest, lyder dommen fra den 20-årige kunstner. Sophus Rittos maleri er nu sat til salg i hans galleri Limbo - det koster 45.000 kroner. Det endelige resultat. Lækkert close-up af maleriet.

Københavns eksklusive natklub Sunday er kendt for at holde de vildeste kendis-fester med sex og champagne i lange baner. Men nu ser det ud til, at klubben har overgået sig selv.

Den 9. oktober fyldte Sunday nemlig to år, og det skulle fejres med en vanvidsfest ud over alle grænser.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Kendisklub: Pickeren er nødvendig, når folk har drukket 32,5 liter spiritus
Kendisklub: Pickeren er nødvendig, når folk har drukket 32,5 liter spiritus

Og man må sige, at festen fik hele armen på de sexuelle og morbide tangenter, der med klubbens egne ord "fik underlivet til at vokse hos både de kvindelige og mandlige fremmødte".

Yahya Hassan anmelder vold på københavnsk diskotek
Yahya Hassan anmelder vold på københavnsk diskotek

Sundays ellers så sterile natklub var omdannet til et morbidt horehus med pisk, blod, heavy metal og livesex - for blot at nævne nogle af de ting, der foregik ved fødselsdagsfesten.

Et af højdepunkterne var showet fra den 20-årige performancekunstner Sophus Ritto, der ved hjælp af sin egen nøgne krop, 21 liter okseblod, fjer, perler og en flammekaster af spraymaling kreerede et mandshøjt maleri foran gæsterne.

Mere Yahya-ballade: Skubbede til radiovært inden overfald
Mere Yahya-ballade: Skubbede til radiovært inden overfald

Gæsterne kunne også opleve live-sex på bordene, og Sunday havde booket det mest hardcore rockband, de kunne finde, samt hyret en håndfuld steroide-pumpende bodybuldere og en tatovør til at tegne "krigsmaling på folks læderhud".

Wozniacki driller: - Hvem siger jeg er single?
Wozniacki driller: - Hvem siger jeg er single?

- Det er altid befriende at prøve at lege med folks forventninger og vende op og ned på det gængse. Folk forventede RnB, men fik et skud med heavy metal i stedet. Shit, det fungerede, og vi er meget tilfredse for resultatet, fortæller Jon Vanggaard Thomsen, talsmand for Sunday, om den vilde aften.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Klik gennem galleriet for at se billederne og læs kunstneren Sophus Ritto fortælling om at kravle nøgen rundt i blod og fjer.

LÆS OGSÅ: Diskoteksejer får ti års fængsel i stor narkosag

LÆS OGSÅ: Benjamin blev afvist i døren – hans ni hvide venner kom ind

LÆS OGSÅ: Pernilles søn forgiftet på natklub: Fem mand kunne ikke styre ham

LÆS OGSÅ: Bartender satte ild til baren: Fire unge indlagt

LÆS OGSÅ: 'Numse'-Rasmus' fan-fest er reddet: Det bliver den sidste jeg holder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Kendt shoppingcenter udvider: Nu...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx