Af - 25/02-14 09:26

Køb og sælg hjemmelavet fastfood onlineKøb og sælg hjemmelavet fastfood online

På et nyt website kan købe andres hjemmelavede mad og sælge din egen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Sene arbejdsdage og dårlig take-away fik Navid Baharlooie og to andre til at tale om, at det kunne være sjovt at købe og sælge hjemmelavet mad. Snakken er blevet til websitet 'Dinner Surfer', hvor man kan købe andres hjemmelavede mad eller sælge sin egen. Siden hjælper de sultne med at finde og få kontakt til andre brugere, der har mad til salg.

Madklubbben åbner ny restaurant på fornem adresse
Madklubbben åbner ny restaurant på fornem adresse

- Der er flere fordele ved Dinner Surfer. Man kan reducere sit budget for en madret, og man kan mindske madspild. Men vi går mest op i glæden, man kan få, ved at dele mad med andre. Det er dejligt, at folk du ikke kender kan lide din mad og skriver det til dig, siger Navid Baharlooie.

Han fortæller, at han er opmærksom på, at folk kan være bekymrede for, om hygiejnen er i orden, og at man som bruger kan rate kokkene på siden og på den måde sortere i dem.

Bestil en burger til en hjemløs
Bestil en burger til en hjemløs

- Vi er selv blevet godkendt som kokke af Fødevarestyrelsen. Det har vi gjort for at vise, at det er lovligt at sælge mad, man selv laver, og at det ikke er nødvendigt at blive kontrolleret af Fødevarestyrelsen for at kunne sælge mad lovligt, siger Navid Baharlooie.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Reddet af vidne: Dansk baron frikendt...
bt.dk
FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx