28/11-15 10:41

Offer slået med flaske ved berygtet københavner-værtshusOffer slået med flaske ved berygtet københavner-værtshus

En person er anholdt efter en voldsepisode ved morgenværtshuset Café Louise i København.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

En person er lørdag formiddag blevet anholdt efter en voldsepisode ud for det berygtede københavnerværtshus Café Louise på Nørrebrogade.

- Vi har modtaget en anmeldelse om vold, hvor en person er blevet slået i hovedet med en flaske ved Nørrebrogade nummer 5, fortæller politiets centrale efterforskningsleder Youssef Lharraki til Ritzau.

LÆS OGSÅ: 25-årig har fået sin dom for at tæve rocker til døde

Adressen er netop den, hvor Café Louise har til huse.

Efterforskningslederen oplyser, at politiet har anholdt en person i sagen. Offeret skulle ifølge politiets umiddelbare oplysninger ikke være kommet alvorligt til skade.

Café Louise har gennem årtier været berømt og berygtet i det københavnske natteliv. Værtshuset har åbent om natten, efter at de øvrige beværtninger i området har lukket, og i weekenden er der åbent til først ud på formiddagen.

LÆS OGSÅ: Tre mænd er fængslet efter knivoverfald i Rødovre

LÆS OGSÅ: Politiet undersøger persons død efter brand ved værtshus

Flere gange har værtshuset eller området foran været ramme om vold, og i de senere år er der også blevet begået drab på stedet.

Familiefaren William Qurshie blev en tidlig morgen 15. september sidste år stukket en gang i hjertet ved Cafe Louise på Nørrebro, mens han havde en øl i den ene hånd og sin cykel i den anden. Det kostede ham livet.

Drabet var den tragiske ende på et værtshusslagsmål, der bølgede frem og tilbage både inde på selve værtshuset og udenfor. Der blev både brugt knive, slagvåben og knuste flasker.

I november 2006 blev 27-årige Mohamed Lafi al-Hamed et tilfældigt offer, da en pistolmand affyrede adskillige skud på værtshuset.

LÆS OGSÅ: 47-årig fængslet efter knivstikkeri i Frederikshavn

LÆS OGSÅ: 36-årig mand stukket tre gange med kniv foran værtshus

Flere tilstedeværende blev ramt og såret, og al-Hamed mistede livet efter at være blevet ramt af skud i hovedet.

Under retssagen mod drabsmanden kom det frem, at det var en konflikt om en spillemaskine ugen før, der havde fået drabsmanden til at affyre fire skud ind i menneskemængden på caféen.

Efter drabet i 2012 fik en gruppe beboere i området omkring værtshuset nok. De oprettede blandt andet en facebookgruppe under navnet "Luk Café Louise". Men værtshuset ligger der stadig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx