Af - 16/10-14 06:24; Opdateret: 16/10-14 07:16

Vild med dans-stjerne: Jeg skal vælte rundt med paryk og trompetVild med dans-stjerne: Jeg skal vælte rundt med paryk og trompet

Den spegede fortælling bliver lavet til teaterkoncert med premiere i dag.

storybild

Det er Teater Fantast, som drives af Ditte Ylva Olsen og Stine Q. Pagh, der sammen med musikeren Mads Mouritz optræder i Mustafas Kiosk. (Billede: Natascha Rydvald/PR-foto)

Hun plejer at fylde TV 2 i den bedste sendetid i tv-serien ‘Dicte’ eller ‘Vild med dans’. Men fra i dag kan københavnerne opleve Ditte Ylva Olsen i teaterkoncerten ‘Mustafas Kiosk’, der er baseret på den populære børnebog af samme navn. At det er en forestilling til den tossede side lægger Ditte Ylva Olsen ikke skjul på.

- Jeg får lov at spille trompet, synge og klæde mig ud. Det vælter rundt med parykker, briller og 117 forskellige dukker og instrumenter, siger hun med et grin.

Forestillingen kan opleves på Teater V fra i dag og 10 dage frem. Derefter vises forestillingen for resten af Sjælland og senere på Fyn og Jylland.

Inden 'Vild med dans': Får opkastfornemmelser af sexet dans
Inden 'Vild med dans': Får opkastfornemmelser af sexet dans

TV2-stjerne i Vild med dans: Vi var skide bange for at ryge ud
TV2-stjerne i Vild med dans: Vi var skide bange for at ryge ud

Ditte Ylva Olsen understreger, at det har været vigtigt for hende at dramatisere teaterkoncerten, så den også bliver spændende for forældrene, og så ser hun i øvrigt intet mærkeligt i, at hun midt i sin karrieres højdepunkt med ‘Dicte’ og ‘Vild med dans’ kaster sig over børneteater.

- For mig er der ingen forskel, jeg har lavet børne- og turnéteater i mange år, og jeg elsker det. Om formiddagen står jeg med en paryk og spiller trompet, og om aftenen danser jeg iført en glitrende pailletkjole. Man kan næsten ikke favne bredere, men det synes jeg bare er en gave.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Skud affyret i boligområde
bt.dk
Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx