Af - 04/10-16 14:25

Oktoberfest i København: Fem steder med tysk øl-stemningOktoberfest i København: Fem steder med tysk øl-stemning

Bratwurst og store fadøl. Den tyske stemning findes lige her i København, og vi guider dig til fem steder, hvor du kan fejre oktoberfest hele måneden.

storybild

Øl på Berlin Bar på Frederiksberg. (Billede: Natalie W., Yelp)

Oktoberfest i København hele måneden ud. Ja, hvorfor ikke? Hvis du gik glip af de mange festivas i vores tyske nabobyer eller simpelthen bare trænger til en kold Weissbier, har vi denne uge løsningen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Du behøver nemlig ikke krydse grænsen for at sætte tænderne i en bratwurst eller få en duft af Berlin. Den tyske stemning findes også lige her i København. Her guider Yelps anmeldere dig til de bedste steder:


Rebecca M., Frederiksberg: Det bedste ved Berlin Bar er, at man med garanti møder andre tyskere hernede. Jeg får ikke talt specielt meget tysk i hverdagen, og det er virkelig fedt at kunne genoptræne det lidt, alt imens man drikker en læskende Weissbier.


Kristian N., København: Her serveres Weihenstephaner Hefe Weissbier! Et absolut must hvis man er til hvedeøl! Frb Ølbar tilbyder et sortiment og en stil der appellerer bredt, om man er ølentusiast eller almindelig bargæst kan man kun holde af stedet.


Thor K., København: Menukortet står på store tavler og der altid plads til unge studiner der læser digtsamlinger alene. (...) Det er også her finder du voksne mennesker som jeg selv der blot søger at dæmpe savnet efter Berlin alt imens vi drikker noget weissbier.


Annika L., København: Intimt og familiært og alligevel fremmed og lidt eksotisk på den brune måde. Der er klare linier til tysk bodega og metal/rockmusik-miljøet her. Men Gud og hver mand kommer her alligevel. (...) Det må være hyggen de kommer efter.


Isabella D., Valby: Det er et sted, hvor du virkelig kan slappe af, og du kommer i den her tyske / østrigske stemning med de sange, der spiller i baggrunden. Et sted du må besøge - også selv om det er bare er for en øl. (Oversat af Yelp).


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx