Af - 08/03-16 22:39

Bestilt bord til årets påskefrokost? Her skal du bookeBestilt bord til årets påskefrokost? Her skal du booke

Haps, haps, haps. Årets påskefrokoster lurer lige om hjørnet - med højbelagt smørrebrød, sild og snaps. Her finder du stederne med det bedste hjemmelavede snapse-udvalg.

storybild

Aamanns Etablissement i København K serverer smørrebrød og hjemmelavet snaps. (Billede: Sam A.)

Hindbær, lakrids, honning.

Den hjemmelavede snaps findes i alle mulige varianter og hører til ethvert påskebord.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Har du ikke endnu ikke booket et bord til påskefrokosten, og er du i tvivl om, hvilket sted I skal være?

Vores yelp-anmeldere guider dig til fem steder, hvor du kan nyde en god hjemmelavet snaps sammen med din familie, venner og kollegaer.

Haps, haps, haps - nu skal vi ha snaps.

Thor K., Farum: Her blev prøvesmagt hjemmelavede snaps, modtaget forklaringer på Kølster øl og tilkøbt vinmenuer. Hvis du blot køber en fire retters menu med tilhørende vine er det faktisk ganske billigt.

Catherina H., Nørrebro, København: Jeg bestilte en frisk og lækker hvedeøl og smagte en hindbærsnaps med den fineste stærkt rosa farve — lige til en tøsefrokost! Snapsen duftede af hindbærbrus og smagte skønt og mildt, bedste snaps jeg har smagt.

Snapse-lageret hos Møller Snaps & Smørrebrød i København K. Foto: Rebecca M.

Antesa J., Frederiksberg, København: Servicen var udsøgt, maden fænomenal, og åh mand, desserterne. (...) Alle hjemmelavede, de havde endda deres egne hjemmelavede honningsnaps. Bestemt en vinder! (Oversat af Yelp.)

Annai S., København: De har alle muligt forskellige slags snaps — meget god og mange af dem hjemmelavede. (...) Jeg vil bestemt anbefale at tage herhen med nogle venner. Det er virkelig sjovt! (Oversat af Yelp.)

Søren C., København: Caféen har altid omkring 10 forskellige hjemmeblandede snaps, som indehaveren Erik glædeligt sænker op til folk (selvfølgelig mod betaling). Igen binder snapsen sig til historien, da caféen er en af de steder i København med den ældste alkoholbevilling.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Simpelthen fantastiske Simple Minds:...
bt.dk
Henriks død ændrede tradition hos...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Røde Kors med nødråb: 'Situationen er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx