Af - 01/09-15 11:07

Freestyle-legende debuterer som MC's Fight Night-dommerFreestyle-legende debuterer som MC's Fight Night-dommer

Metroxpress løfter i disse dage sløret for, hvem der skal bedømme dette års MC's Fight Night. I dag er turen kommet til den tidligere Fight Night-champ, MikL.

storybild

Mikkel Lauritzen, også kendt som MikL, var fast inventar i MC's Fight Night fra 2003 og syv og frem. Han vandt i 2008 og har derudover opnået to andenpladser. (Billede: PR-foto)

Når Mikkel Lauritzen, bedre kendt som MikL, tager butterflyen på og sætter sig til rette blandt dommerpanelet under dette års MC’s Fight Night, bliver det et gensyn med en af de største sværvægtere fra dansk freestyleraps hall og fame.

- Jeg har selv deltaget i konkurrencen syv år i træk og har derfor stor viden om, hvad disciplinen går ud på. Det er en fordel, når jeg skal bedømme deltagerne kompetent og retfærdigt, lyder det fra MikL, der løb med titlen i 2008.

31-årige MikL har siden hen lagt Fight Night-mikrofonen på hylden, og i dag arbejder han som politisk rådgiver for Enhedslisten og har desuden udgivet en roman.

Lågsus-vært skal være MC's Fight Night-dommer
Lågsus-vært skal være MC's Fight Night-dommer

Men selv om han i dag er pensioneret freestylerapper, kan han godt savne rapgamet. Netop derfor glæder MikL sig også til at vende tilbage i kraft af sin nye rolle som dommer.

- Det er en stor ære, og jeg glæder mig til for en gangs skyld at være en del af showet uden at være ved at dø af nerver og præstationsangst, siger MikL, der skal bedømme MC's Fight Night sammen med P3-radiovært og DJ Pelle Peter Jensen og en tredje dommer, som Metroxpress afslører navnet på i morgen.

Du kan læse mere om MC's Fight Night HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx