Af - 06/10-14 10:19

Nu bryder taxi-krigen ud i Københavns gaderNu bryder taxi-krigen ud i Københavns gader

Københavnske taxiselskaber går i krig med hinanden på grund af nye app.

storybild

I morgen bryder der krig ud mellem flere københavnske taxiselskaber. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Den nye app Drivr, der skulle gøre det nemmere for københavnere at bestille en taxi, sætter nu i stedet gang i en krig på de københavnske gader. Og denbryder angiveligt ud tirsdag morgen, oplyser Amager-Øbro Taxi i en pressemeddelelse her til morgen.

Ifølge Amager Øbro Taxi har selskabets konkurrenter - Taxa 4x35, Dantaxi og Taxinord - valgt at opsige en fælles samarbejdsaftale i protest mod Drivr-app’en. Det betyder, at kunder med taxibonner ikke længere kan benytte en hvilken som helst taxi, men skal køre med det specifikke selskab, bonnen er udstedt af.

Dansk Taxi Råd advarer: Pas på ekstremt dyre svenske 'joker-taxaer'
Dansk Taxi Råd advarer: Pas på ekstremt dyre svenske 'joker-taxaer'

- Vi er meget ærgelige over situationen, som er til gene for både kunder og chauffører. Vi oplever en meget stor kundeopbakning til Drivr-systemet, der er et stort skridt ind i fremtiden. Desværre ønsker vores konkurrenter med vold og magt at holde fast ved forældede systemer fordi de godt kan se, Amager Øbro Taxi ellers alene vil fremstå som et bedre tilbud til kunderne. Men det er bagstræberisk og ufint, siger Amager Øbro Taxis direktør Thomas RB Petersen.

Nu må taxierne køre i busbanen
Nu må taxierne køre i busbanen

Amager-Øbro Taxi har nu indgivet en klage over de tre konkurrerende taxiselskaber til Konkurrencerådet, og i løbet af i dag vil Amager-Øbro Taxi opsøge chauffører og vognmænd fra de konkurrerende selskaber og informere om situationen.


data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx