Af - 25/05-15 22:01; Opdateret: 26/05-15 12:21

Mangemillionærer i vilde biler gav den gas i byenMangemillionærer i vilde biler gav den gas i byen

Bilnørder fik sig én på opleveren, da København fik besøg af det vanvittige rally-løb Gumball 3000.

Bildstrecke im Grossformat »

- Wow. Sådan skal den bare lyde, udbryder 21-årige Christopher Larsen, da en Porsche på den dyre side af 20 millioner kroner ruller forbi ham og brummer som et bæst.

Sammen med en gruppe venner, der hver især har et spejlrefleks-kamera hængende om halsen, var Christopher Larsen mandag taget ind for at opleve det prestigefyldte rally-event Gumball 3000, der lagde vejen forbi Rosenborg Slot i indre København.

Her var tusindvis af bilfanatikere og drengerøve i alle aldre samlet for se nogle af verdens mest vilde og vanvittige biler på nærmeste hold.

- Det er fedt, fordi der kommer så mange sjældne, dyre luksusbiler og sportsvogne, man ikke ser her i Danmark, siger Christopher Larsen, idet han forsøger at indfange et godt billede af en endnu en af de mange pralende potensforlængere, der triller ind foran pladsen ved slottet.

Bag rattet sidder en solbrændt mand med guldkæde og et kridhvidt Colgate-smil. Han er blot en af de mange udenlandske rigmænd, sheiker og kulørte kendisser, der gerne smider op med en halv million kroner for at deltage i løbet.

- Det er kun blærerøve, der har råd til de her biler, siger vennen Kristian Nørgaard, da føreren i sportsvognen i samme sekund gasser så hårdt op, at han overdøver den buldrende bass fra højtalerne på en musikscene, som arrangørerne har stillet op.

- Som bilnørd er det her toppen af poppen, siger Kristian Nørgaard smilende og skynder sig at tage flere billeder sammen med resten af vennerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx