Af - 12/04-15 20:41

Nervepirrende frieri: Patrick gik på knæ foran hele TivoliNervepirrende frieri: Patrick gik på knæ foran hele Tivoli

Tivolis gæster fik sig søndag en oplevelse, der på alle måder overgik selv den mest nervepirrende forlystelse, da 25-årige Patrick Ørngreen friede med hjælp fra Tivoli-Garden.

- Jeg er helt mundlam, lyder det fra 22-årige Regitze Folmann, der fik sig noget af en overraskelse, da hendes kæreste, Patrick Ørngren, søndag eftermiddag friede til hende i Tivoli foran familie, venner og hundredvis af måbende Tivoli-gæster.

25-årige Patrick Ørngreen tog for flere måneder siden kontakt til Tivoli-Garden for at få hjælp til frieriet.

- Det har hele tiden skullet være os, og jeg ville vise hende, hvor højt jeg elsker hende, fortæller han til metroxpress.

Parret var i Tivoli for at fejre deres et årsdag sammen med deres familier, og den eneste, som ikke vidste noget om det forestående frieri var Regitze.

Forelsket i København
Mens parret stod ved springvandet og så på Tivoli-Garden, der var ude på parade, marcherede otte gardere pludselig ned til det unge par og begyndte at spille 'Forelsket i København'.

- Jeg stod og rystede over det hele og var bange for, hun ville løbe sin vej, fortæller Patrick Ørngreen, der efter nummeret gik på knæ.

Det blev et stort ja, som blev cementeret med et langt, inderligt kys. Efterfølgende stødte parrets familie og venner stødte til, mens alle gæsterne rundt om dem klappede.

Det unge, nyforlovede par er vokset op sammen i Dragør blot et enkelt stenkast fra hinanden, men blev først kærester for et år siden, da Patrick Ørngreen spurgte hende ved springvandet i Tivoli på god, gammeldags manér, om de skulle være kærester.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx