Af - 27/04-17 15:31

Distortion annoncerer to kæmpe fester på RådhuspladsenDistortion annoncerer to kæmpe fester på Rådhuspladsen

Distortion vælger i år at belønne de gæster, der køber armbånd, med to dage med koncerter på Rådhuspladsen.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du blandt dem, der køber armbånd til Distortion? Så har du ekstra meget at glæde dig til i år. Distortion giver nemlig festival-fans med gadearmbånd mulighed for at fyre den af på Rådhuspladsen til nogle af de største danske elektroniske artister.

Se galleriet øverst og kom i stemning til Distortion 2017.

Onsdag og torsdag under Distortion opstiller man en ny hovedscene på Rådhuspladsen, som har fået navnet Royal Distortion Mainstage, hvor der serveres gratis øl fra klokken 16-18. Derudover får festivalgængerne med armbånd glæde af luksustoiletter flere steder på Nørrebro og Vesterbro.

‘Her vil gæsten møde vandskyllende toilet, håndvask og rolige forhold,’ skriver Distortion i en pressemeddelelse.

Distortion forventer, at publikum vil tage godt imod armbåndet i år og understreger, at det er en vigtigt brik for, at festivalen kan overleve:

- Vi har ansvaret for at aflevere byen tilbage i samme tilstand, når festerne er færdige. Vi kan ikke holde en fest for 150.000 mennesker for nul kroner. Derfor er vi så glade for at Distortion og Royal Beer kan tilkoble fordele til støttearmbåndet, som jeg tror vil kunne sikre festivalens overlevelse. Ambitionen er 14.000 solgte armbånd, og hvis vi ikke når målet er risikoen fortsat, at gadefesten lukker i 2018, siger Distortions stifter og direktør Thomas Fleurquin i pressemeddelelsen.

Programmet:
• Onsdag den 31. maj:
TooManyLeftHands, Nause (SE), Salvatore Gannaci (SE), Brandon Beal, Djames Braun, Kesi, Nick Martin (GR), Hedegaard, Xander, Sleiman, Oliver Ingrosso (SE), Kidd, Citybois, Ericka Jane, Node, Kaaliyah, Nonsens, Sharks (SE), Louis Valuta, Tobias Rahim, Bar Z, Eeb Laurent, Bladtkramer, Milo, Cueto, Sort Soundsystem.
• Torsdag den 1. juni:
Morten.

De resterende artister præsenteres den 2. maj.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx