Af - 18/02-16 08:19

Tre påsatte brande på Nørrebrogade i natTre påsatte brande på Nørrebrogade i nat

Politiet måtte i nat rykke ud til ikke mindre end tre påsatte brande på Nørrebro.

Tre påsatte brande holdt brandvæsnet beskæftiget i København i nat. Alle på Nørrebrogade.

Påsatte brande gjorde natten til torsdag til en travl nat for brandvæsnet, der tre gange måtte rykke ud med brandslukningskøretøjer.

Brand på restaurantskib i Københavns Havn
Brand på restaurantskib i Københavns Havn

Der var tale om små brande, der alle blev antændt på Nørrebrogade, men politiet har kun et sparsomt signalement, skriver Ekstrabladet.

– Vi fik en anmeldelse om, at to unge mænd i mørkt tøj var løbet fra stedet. Vi har patruljeret i området, men det er ikke meget at gå efter, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Ældre mand reddet ud af brændende ældrebolig
Ældre mand reddet ud af brændende ældrebolig

21.55 gik første anmeldelse ind. Da drejede det sig om en brand i en container ved Nørrebrogade 9 tæt på Dronning Louises Bro og søerne.

01.14 måtte brandvæsnet afsted igen. Denne gang til en brand i nogle paller ved Nørrebrogade og Stefansgade. Knapt to kilometer fra første brand.

Politiet har storbrand i Fredericia under lup
Politiet har storbrand i Fredericia under lup

02.43 gik sidste melding ind fra krydset ved Stefansgade og Nørrebrogade. Her var der brand i nogle juletræer, som de unge gerninsmænd havde slæbt ud på vejbanen og antændt.

Halvanden time senere, klokken 02.43 var den gal igen i krydset ved Stefansgade og Nørrebrogade. De unge gerningsmænd havde slæbt nogle juletræer ud på vejbanen, hvor de blev antændt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx