Af - 13/11-15 09:42

Weekendguide: Gå parade for Bieber og mød verdenskendt andetegnerWeekendguide: Gå parade for Bieber og mød verdenskendt andetegner

Weekenden venter – og der er masser af spændende ting på tapetet i København! Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i hovedstaden.

Bildstrecke im Grossformat »
CPH:DOX går ind i sin sidste weekend, og programmet bugner af spændende dokumentarfilm over hele København. En af de mere syrede oplevelser er i aften på Cinemateket, hvor Werner Herzogs filmede luftspejlinger fra Sahara bliver fremvist. I morgen afsluttes festivalen med hypede hiphop-protestsange på Bakken i Kødbyen. I anledning af popprinsen Justin Biebers nye plade samles ægte Beliebers i morgen klokken 16 på Nørreport Station og går i parade mod McDonald's på Kongens Nytorv. Alle er velkomne – så længe man ikke 'hater' på den unge canadier. Undervejs på turen ned ad Købmagergade vil fansene synge Justin Biebers største hits i kor. Den legendariske Anders And-tegner Don Rosa gæster i weekenden tegneseriefestivalen i København. Den amerikanske tegner anses af mange som en af de bedste andetegnere siden Disney-koryfæet Carl Barks. Tegneseriefestivalen i København foregår hele weekenden i Rundetårn. Søren Kierkegaard er danmarkshistoriens største filosof, men det kan være svært at gå i gang med hans værker på egen hånd. Derfor byder TIDskrift i morgen klokken 17 på arrangementet 'At forstå Kierkegaard'. På foredraget bliver der givet en bred introduktion til Kierkegaards filosofi og tankeunivers. Det foregår på Det Humanistiske Fakultet, KUA, på Amager. Natklubben Jupiter afslutter weekenden med et ordentligt brag. Lørdag aften har de hevet den britiske house-legende Steve Lawler til København. Den erfarne brite har i de seneste 15 år gjort sig markeret på den internationale scene for elektronisk musik – særligt på festøen Ibiza, hvor DJ'en har huseret fast på de største natklubber siden år 2000.

Bladr igennem galleriet for at se weekendens anbefalinger

Weekenden er lige om hjørnet. Vi guider dig til fem ting, du kan bruge den på.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Klik dig gennem galleriet foroven og se, hvad der sker i København i weekenden.

LÆS OGSÅ: Dansk atomulykke: En alvorlig leg om liv og død

LÆS OGSÅ: Hovedstadens regions-boss scorer mest i løn: Så meget tjener han

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx