Af - 19/05-15 12:11; Opdateret: 19/05-15 12:32

Signe med tre børn: Jeg vil vise, det er fedt at bo i byenSigne med tre børn: Jeg vil vise, det er fedt at bo i byen

I en ny serie på metroxpress deler københavnske bloggere ud af deres kærlighed til byen. Copenhagen Kiddo er første i rækken.

storybild

Signe Gross Havsager deler billeder og øjeblikke fra sin hverdag på bloggen Copenhagen Kiddo og på Instagram. (Billede: Copenhagen Kiddo)

Solens stråler kæmper en hård kamp mod de grå skyer denne mandag morgen, og Islands Brygge, der på varme dage er et populært sted for solbadende københavnere, ligger øde hen. Her bor 31-årige Signe Gross Havsager, der står bag bloggen Copenhagen Kiddo, sammen med sin mand og tre børn. Signe startede bloggen for to et halvt år siden, da hun syntes, der manglede en god blog for, hvad man kunne lave som børnefamilie i København.

Der er rigtig mange, der flytter ud af byen, men jeg vil gerne vise, at det også er fedt at være børnefamilie i byen.

Signe er oprindelig fra Fyn, og veninderne derfra forstår ikke, at hun ikke vil tilbage til åbne vidder og frisk landluft. Men den slags finder du også på Islands Brygge, mener Signe, der aldrig var i tvivl om, hvor reden skulle bygges.

- På en måde er Bryggen en lille oase i resten af København. Her er der masser af natur som Amager Fælled og Amager Strand, men du er samtidig også tæt på alt. Det kan jeg godt lide.

Og netop på bloggen Copenhagen Kiddo deler Signe ud af de mange ting, du kan opleve sammen med familien i København.

- Mange har tendens til bare at gå ned på den samme legeplads, og så er det rart, at man kan blive inspireret til andre steder, man kan gå hen. Før jeg gik på barsel, var jeg selv studerende, og mange af de oplevelser, jeg blogger om, er gratis, så den er god til unge børnefamilier.

Copenhagen Kiddo har i dagens anledning overtaget MX Kbh's Instagram-profil. Følg med via linket nedenunder:

A photo posted by MX KBH (@mxkbh) on


LÆS OGSÅ: Se forskellen på jyder og københavnere: Er du enig?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
En helt særlig gruppe boligejere er...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx