Af - 05/05-16 08:07

Her kan du holde børnefødselsdag i IKEAHer kan du holde børnefødselsdag i IKEA

IKEA Gentofte har stor succes med at afholde børnefødselsdage.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er nok de færreste, der forbinder en tur i IKEA med udklædning, ansigtsmaling og skatteleg. Men det er hverdag i IKEA Gentofte, der arrangerer børnefødselsdage.

5-årige Alex fik dummebøde for at droppe børnefødselsdag
5-årige Alex fik dummebøde for at droppe børnefødselsdag

For 79 kroner pr. barn tilbyder IKEA-varehuset fire timers sjov og spas mellem 13.30 og 17.30 med mad, is, ansigtsmaling, skattejagt og legetid i Småland. Fødselsdagsbarnet kan ovenikøbet selv få lov til at vælge mellem fem temaer – pirat, prinsesse, adventure, fodbold og disco - som der vil være pyntet op til.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Initiativet blev lanceret for halvandet til to år siden, da varehuschef i Gentofte, Mads Kristensen, syntes, at der manglede endnu flere aktiviteter rettet mod at give børnene en god oplevelse i IKEA.

- Vi vil gerne levere en helhedsoplevelse. Når man kommer til fødselsdag, er der sat et skilt op med ens navn i indgangen, og man bliver budt velkommen af en entertainer, der laver aktiviteter under hele forløbet. Børnene kan vælge mellem flere temaer, og der vil så være pyntet op til det valgte tema, som entertaineren og en medhjælper også vil være klædt ud til, siger han til metroxpress.

Beatrice fik IKEA til at fjerne skilt: Kan du se hvorfor?
Beatrice fik IKEA til at fjerne skilt: Kan du se hvorfor?

I øjeblikket er det kun i Gentofte og Aalborg, at IKEA holder børnefødselsdage, men varehuschefen forklarer, at arrangementerne er så populære, at også andre IKEA-huse forventes at tage idéen til sig snart.

- Vi har fået virkelig god feedback, og efterspørgslen er stor. Der er varehuse i både udlandet og Danmark, der har spurgt ind til vores børnefødselsdage. Vi holder også børnefødselsdag i IKEA Aalborg, og det vil muligvis også brede sig til andre IKEA-huse i fremtiden, siger han.

Selv om fokus er børnefødselsdage, har også andre tidligere ønsket at holde fødselsdag i IKEA.

- Tidligere har vi også holdt fødselsdag for voksne i vores restaurant. Men vi har nu valgt at fokusere på børnefødselsdage, lyder det fra Mads Kristensen.

Derfor har IKEA-kopper et lille hak
Derfor har IKEA-kopper et lille hak

Planerne er ude: Så vild bliver området omkring ny København-IKEA
Planerne er ude: Så vild bliver området omkring ny København-IKEA

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Danskere søges til at teste buttplugs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx