Af - 11/10-16 16:30

Her er Københavns hotteste kulturtilbudHer er Københavns hotteste kulturtilbud

Fredag vender Kulturnatten tilbage til København. I den anledning guider vi dig til byens bedste kulturtilbud.

storybild

Vor Frue Kirke i Indre By. Det er i denne kirke, at Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary blev gift. (Billede: Mette F., Yelp. )

På fredag går skolerne på efterårsferie, og traditionen tro inviterer København samtidig til Kulturnatten. Med over 700 arrangementer fordelt på flere end 250 kulturelle hotspots på blandt andet byens museer og kirker, skal der nok være noget for enhver smag.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I anledning af den årlige begivenhed, har vi fundet de fem kulturtilbud i byen, som i øjeblikket er de hotteste på Yelp. Har du besøgt dem alle?


Mette S., København S: Akustikken er i top i koncertsalen. Jeg har lyttet til klassisk musik og populær musik såsom symfoniorkestret, Outlandish, Kraftwerk og senest Shaka Loveless. (...) Det giver et kick at sidde i rummet og få opbakning af fuld orkester!


Marie K., København: Absalon Folkehus er blevet lidt af et tilløbsstykke og inviterer på fede event som loppemarkeder, skrivekurser, foredrag, koncerter, yoga, bordtennisturneringer og barselscafe. Deres mad er lækker og det billigste jeg har set indtil nu på Vesterbro.


Mette F., Frederiksberg,: Jeg elsker elsker ELSKER denne kirke. Dens simple og smukke hvide loft i kombination med det enkelte guldudsmykning gør den til Københavnsk smukkeste kirke! Hvis man er til enkel, skandinavisk arkitektur så er det her stedet.


Thomas G., København: Indgangen i den store hal er meget imponerende, og herfra føres man så af diverse døre ud i udstillingerne. Der er både den permanente, danmarkshistoriske udstilling, og diverse vandreudstillinger og midlertidige udstillinger fra ind- og udland.


Marie R., København: Hyggeligt og charmerende museum – der tager dig igennem dansk designhistorie. Fra kjoler og tekstiler fra en anden tidsalder til det mere famøse danske design, som Danmark er kendt for og er en del af vores 'brand/image' i det store udland.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx