12/11-15 13:42

Medier om trippeldrab: Ofre havde banderelationerMedier om trippeldrab: Ofre havde banderelationer

Ofre for tredobbelt drab har angiveligt alle relationer til rocker- og bandemiljøet i hovedstadsområdet.

Bildstrecke im Grossformat »

De tre mænd, som onsdag blev fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg, har alle bevæget sig i kriminelle miljøer i blandt andet hovedstadsområdet.

Det skriver TV2 og Ekstra Bladet, der har fundet identiteterne på de dræbte og gransket dele af deres kriminelle fortid og netværk.

LÆS OGSÅ: Tre unge mænd dræbt i lejlighed i København

Politiet ønsker torsdag ikke at oplyse andet end mændenes aldre. De blev henholdsvis 19, 23 og 24 år.

Ekstra Bladet erfarer nu, at der er tale om to etnisk danske mænd og en 23-årig mand med anden etnisk baggrund end dansk.

De to etniske danskere var ifølge Ekstra Bladet netop blevet løsladt efter en sag om våbenbesiddelse og handel med hash, da de blev dræbt.

LÆS OGSÅ: Politiet anholder tre i forbindelse med drab på 17-årig

Den tredje har i 2013 været sigtet i en sag om grov vold. Hans bror blev i 2014 idømt otte års fængsel for dødsvold mod en 20-årig mand fra Tingbjerg, skriver avisen.

Ifølge TV2 har den 24-årige tidligere fået en dom for at være en del af et stort tæskehold fra Bandidos, der overfaldt et par mænd med relation til Hells Angels.

Det skete i en rundkørsel i Esbjerg for nogle år siden.

LÆS OGSÅ: Asylansøger får livstid for drab på to i svensk Ikea

Efterforskningsleder Jens Møller fra Københavns Politi ønsker over for Ritzau hverken at be- eller afkræfte de informationer.

- Det kan være, at vi på et senere tidspunkt vil melde noget mere overordnet ud om, hvem de er. Det er noget af det, vi overvejer, siger Jens Møller.

Ekstra Bladet har talt med beboere i området, og de fortæller, at man har hørt skud fra lejligheden på Christian Paulsens Vej. Vidnerne beretter om 10-12 skud.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

LÆS OGSÅ: Obduktioner af drabsofre fra lejlighed er i gang

Politiet ønsker ikke at oplyse, om man har viden om, hvorvidt der er blevet affyret skud i lejligheden.

Skulle det være tilfældet, vil politiet formentlig allerede vide det. Ud over at det muligvis vil kunne ses på ofrene, så vil de fleste skydevåben udkaste tomme patronhylstre fra gerningsvåbnet.

Et eventuelt fund af sådanne hylstre på gerningsstedet vil kunne give politiet et fingerpeg om, hvor mange gange og med hvilken type våben, der er blevet skudt.

Ifølge Jens Møller vil obduktionerne af mændene være afsluttet i løbet af torsdag.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx