Af Marc Nicholas Thygesen - 18/08-15 14:39; Opdateret: 18/08-15 15:23

Otte mænd er fundet skyldige i overfald på rockersønOtte mænd er fundet skyldige i overfald på rockersøn

Alle personer involveret i overfaldet på en rockersøn sidste år er kendt skyldige i byretten.

Overfaldet fandt sted på CPH Cocktail i Vester Farimagsgade 6

Det var med fortsæt til drab og med vold af særlig grov karakter, at otte mænd sidste år overfaldt en 28-årig rockersøn på en cocktailbar i København.

Anklagemyndighed frifinder ægtepar for plejehjemsdrab
Anklagemyndighed frifinder ægtepar for plejehjemsdrab

Retten i København kendte tirsdag alle otte tiltalte i sagen skyldige i alle anklager, skriver Ekstra Bladet.

31-årig mand stukket ned i Aarhus i nat
31-årig mand stukket ned i Aarhus i nat

En 23-årig og en 29-årig mand blev kendt skyldige i forsøg på manddrab, efter retten fandt det bevisligt, at de tiltalte havde stukket rockersønnen mere end ti gange i maveregionen samt den øverste del af kroppen, og dermed bragte ham i livsfare.

- De tiltalte havde lejlighed til at overveje, hvad konsekvensen af knivstik er. De tiltalte burde kende til muligheden for, at offeret kunne dø, og derfor findes de tiltalte skyldige i forsøg på manddrab, sagde dommeren til retten ifølge Ekstra Bladet.

De øvrige seks blev kendt skyldige i grov vold.

Tiltale: Mand dræbte hustru og ville brænde liget
Tiltale: Mand dræbte hustru og ville brænde liget

En videooptagelse fra det kaotiske og voldsomme masseslagsmål fra cocktailbaren CPH Cocktail blev i starten af retssagen afspillet igen og igen i Københavns Byret.

Heraf fremgår det, hvordan en højtstående Bandidosrocker med målrettede skridt går gennem rummet og pludselig hamrer sin knyttede næve i ansigtet på en spinkel fyr, der står sammen med en gruppe kammerater.

I sekunderne efter eksploderer lokalet i et inferno af vold. Barstole, flasker, spark og knyttede næver flyver gennem rummet, inden baren efter nogle minutter ligger hærget og øde hen.

Værst - skulle det vise sig - går sammenstødet ud over rockerens kammerat den 28-årig rockersøn, der mindst 10 gange blev stukket med kniv.

Også den højtstående rocker, der startede slagsmålet, skal retsforfølges for sin rolle i slagsmålet. Det vil imidlertid ske i en separat retssag.

Den 28-årige er i øvrigt søn af den tidligere Bandidosrocker Torben Ohlsen Jensen - bedre kendt som Suzuki-Torben.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx