Af - 05/01-15 11:08; Opdateret: 05/01-15 13:38

Præster, gravsten og kister: Legendarisk feststed lukkerPræster, gravsten og kister: Legendarisk feststed lukker

Efter hundredvis af eksklusive fester siden åbningen i 2010 er det i weekenden tid til sidste dans på Store Strandstræde 14.

storybild

Lokalerne, der har huset natklubber som Simons, Molly og Bambi, skal i fremtiden være butikker. (Billede: Elisabeth Eibye)

Simons, Molly og senest Bambi. Kær kælder har mange navne, men snart er det for altid slut med natklub i de rå og mørke lokaler på Store Strandstræde 14 tæt på Nyhavn.

Efter fire og et halvt år som en af landets førende festadresser kaldes der lørdag ind til afdansningsbal på den famøse natklub, som siden august har båret navnet Bambi.

Nabo til natklub uden bevilling: Idiotisk og livsfarligt
Nabo til natklub uden bevilling: Idiotisk og livsfarligt

Lokalerne er blevet solgt og skal i fremtiden være butikker, og derfor skal der siges ordentligt farvel.

- Selv om Simons ikke havde åbent i mange år, rykkede det alligevel utrolig meget på kort tid i det københavnske natteliv. Der var en stemning, man ikke fandt andre steder, og adressen er blevet en institution, siger Mads-Emil Weibull fra Bambi.

I Simons-perioden blev stedet kendt som det absolutte in-sted i København, og det blev hurtig døbt kronprinsens yndlingsklub. Simons gjorde sig blandt andet bemærket ved at have en dværgbar, og en enkelt episode med en fuldvoksen elefant foran natklubben trak store overskrifter.

Politi til natklub: Slut med live-sex og bryster
Politi til natklub: Slut med live-sex og bryster

Og de skøre påfund forsætter helt til den bitre ende

- Vi vil prøve at skabe en begravelsesstemning med præster, ligkister og gravsten. Og klokken fem inviterer vi til nedrivningsmorgenfest med brunch og gratis Fernet Branca, siger Mads-Emil Weibull.

Til lejligheden har Bambi booket mere end 10 forskellige dj's, som sammen skal repræsentere det bedste fra de tre forskellige natklubber, der har ligget på adressen.

Ny natklub i legendariske lokaler vil få dig til at grine
Ny natklub i legendariske lokaler vil få dig til at grine

Det inkluderer blandt andre den fremadstormende producer Lou Van, duoen Toomanylefthands og bloggerne fra Wicked.

Festen starter på lørdag klokken 23.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx