Af - 25/01-15 11:38; Opdateret: 25/01-15 11:59

Stor eftersøgning i gang efter forsvunden familiefarStor eftersøgning i gang efter forsvunden familiefar

Københavns Politi har sat hunde og helikopter ind i eftersøgningen af en forsvunden 61-årige mand, der sidst er set fredag nat.

storybild

61-årige Jørgen Kihle Christensen blev sidst set fredag nat ved Vestamager Metrostation. (Billede: Privatfoto)

En storstilet eftesøgning er lige nu i gang i området omkring Vestamager Metrostation. Her forsvandt den 61-årige familiefar Jørgen Kihle Christensen natten til lørdag, da han var på vej hjem fra en firmafest.

Københavns Politi leder nu efter den 61-årige med både hunde og helikopter.

- Vi har en helikopter i luften, vi har flere politihunde, vi har assistance fra Hjemmeværnet, og en betragtelig del af Københavns Politis mandskab leder efter han, fortæller vagtchef Lars Westerweel fra Københavns Politi til metroxpress.

Men indtil videre er der ikke spor af Jørgen Kihle Christensen.

Samtidig med politiets eftersøgning er familie og frivillige også i gang med at lede efter den forsvundne 61-årige.

De er netop nu mødtes på Hotel Copenhagen Strand for at koordinere deres indsats, og de opfordrer alle, der har mulighed for det til at deltage. Den frivillige indsats koordineres ifølge familien af den frivillige organisation Missing People Denmark.

Jørgen Kihle Christensen blev sidst set set iført sort frakke, sorte bukser og sorte sko. Han signaleres af politiet som 171 centimeter høj, almindelig af bygning og med kort, gråt hår. Han blev sidst set ved Vestamager Metrostation fredag nat klokken cirka 01.15 med et flækket øjenbryn. Her havde han kontakt med ambulancefolk.

- Han har været fundet ved Vestamager metro station i nat (på vej hjem fra noget firma fest) hvor ambulancerapporten fortæller at han har haft blod i hovedet og ikke vidst, hvor det er kommet fra, og hvad der er sket. Derefter har de vurderet at han var i fin nok tilstand til selv at klare turen hjem (da han ikke ville med ambulancefolkene) formentligt på gå-ben, skriver Jørgen Kihle Christensens steddatter på Facebook.

Københavns Politi bekræfter overfor metroxpress, at den eftersøgte har været i kontakt med ambulancefolk, men ved på nuværende tidspunkt ikke, hvad Jørgen Kihle Christensen har været udsat for, før han forsvandt.

Københavns Politi opfordrer på Twitter også beboere i området til at kigge efter, om den 61-årige kan være på deres ejendom:


Ved du noget i sagen, kan Københavns Politi kontaktes på telefon 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx