Af - 08/04-15 10:42

Freia fik stjålet sin søns barnevogn: 'Det er under lavmålet'Freia fik stjålet sin søns barnevogn: 'Det er under lavmålet'

Freia Dam og hendes mand er et af mange københavnske forældrepar, der har fået stjålet en dyr barnevogn.

storybild

Privatfoto. (Billede: Facebook)

- Jeg blev så pissegal. Det er virkelig under lavmålet, og vi har brugt mange på den, siger Freia Dam om den 9000 kroner dyre 'Emmaljunga'-barnevogn, som hun havde låst fast nede i sin opgang.

Freia Dam, der bor på Amager med sin mand og deres 11 måneder gamle søn Otto, er en af mange københavnske forældre, der gennem de seneste år fået stjålet en barnevogn.

Eksplosion i barnevogns-tyverier i byen
Eksplosion i barnevogns-tyverier i byen

Ifølge tal fra Københavns Politi er antallet af nmeldte barnevogns-tyverier på tre år eksploderet med 60 procent, og det er især de helt dyre mærker og modeller, som ofte koster op mod 10.000 kroner, der er kommet i høj kurs blandt kriminelle i hovedstaden.

Freia Dam føler sig mere eller mindre sikker på, hvem der tog hendes søns barnevogn, fortæller hun.

- Jeg lukkede en kvinde ind i opgangen, der sagde, at hun kendte min overbo og havde en pakke til ham. Men senere fandt jeg ud af, at overboen ikke kendte kvinden og aldrig havde modtaget nogen pakke, fortæller Freia Dam, der beskriver kvinden som en 'Amager-agtig', dansk kvinde i trediverne med mørkt hår og solbrændt ansigt.

Efter tyveriet har Freia Dam skrevet med en række andre københavnske kvinder i en mødregruppe på Facebook, som fortæller, at også de har fået deres barnevogne stjålet. Flere af disse tyverier skulle være fundet sted på Amager.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx