Af - 09/08-16 20:38; Opdateret: 09/08-16 20:49

Sådan vil ny natklub have unge til at bruge 25.000 på sprut og vandpistolerSådan vil ny natklub have unge til at bruge 25.000 på sprut og vandpistoler

Gæsterne på den nye natklub Klub Bisou skal varme dankortet godt op, hvis de vil drikke rosé, sprut og champagne ved bordene.

Bildstrecke im Grossformat »
Består af flere flasker IAM rosé, som kommer ind til bordet, imens IAM Pink panter spilles over klubanlægget. Gæsterne ved bordet får udleveret plastiksmykker med store diamanter i. Pakken inkluderer shots, rosé, champagne og vodka og bæres ind, imens Beach Boys' 'Surfin' USA' spilles over anlægget. Gæsterne får udleveret snorkelsæt, Honolulu-kranse, briller, lange sugerør og surf boards. Pakken inkluderer sprut til en værdi à 15.000 kroner og bæres op til bordet, imens der spilles 'Hip hurra det min fødselsdag' med Tommy Seebach i klubhøjtalerne. Der udleveres briller, hatte, andre fødsesldagsting samt en lagkage med huller i til flaskerne. Der kommer personale ind i politiudklædning, som serverer pakkens indhold, der består af sprut til en værdi à 20.112 kroner. Flaskerne placeres i bowlen, som har blåt lys i, og personalet udleverer politihatte, vandpistoler og en megafon med sirene til gæsterne. Ham eller hende, der køber pakken får lov smide én gæst ud af klubben. Vedkommende, der smides ud, får håndjern på og bliver fulgt ud bagved. Dog kun i fem minutter, inden han/hun får lov til at komme ind igen. Imens gæsten føres ud, spilles George Michael-nummeret 'Outside'. To personer fra selskabet kommer ud bagved, hvor den ene får brudekjole på og den anden jakke og høj hat. Når de går sammen op til bordet, spilles der 'Here comes the bride' ud af klubbens højtalere. Ved bordet står der en værtinde klar i præstetøj, imens det øvrige selskab ved bordet får udleveret små risposer. Pakken indeholder sprut til en værdi à 25.000 kroner.

Onsdag aften får København en ny spiller på natklubscenen, når Klub Bisou åbner op i de hedengangne Sunday-lokaler på Lille Kongensgade 16 i indre by.

Og selvom der altid er mulighed for at købe en flaskebajer i baren, er der fra klubejernes side fokus på, at gæsterne skal anlægge sig en noget mere flamboyant gå-i-byen-stil.

Ny dansk natklub har 'glory holes' på herretoiletterne
Ny dansk natklub har 'glory holes' på herretoiletterne

Bisou lancerer nemlig med klubåbningen fem forskellige flaskepakker, som skal gøre natten endnu mere vild for det festglade publikum.

Pakkerne kommer i fem størrelser og varierer i pris og indhold. Den billigste koster 7.500 kroner. Den dyreste 25.000 kroner.

Altså et gedigent indhug i SU’en, som må antages at være intægtskilden for flere blandt Bisous’ unge klientel. Men som ejerne, Victor Gerner og Joachim Lund Andersen, siger: Gæsterne behøver ikke nødvendigvis have penge, men det hjælper at kende nogen, der har.

- Bisou er en bordklub, og bordene koster altså penge.

Men er der virkelig et ungt publikum i København, der hver weekend kan betale 20.000 kroner for sprut, politihatte og vandpistoler?

- Ja, det er der 100 procent. Vi har jo ikke opfundet det her med bind for øjnene og vatrondeller i ørerne. Vi har festet med de mest amok-typer i Københavns natteliv om torsdagen de sidste mange måneder, og vi ved, hvad de vil have, og hvad de kan betale ikke mindst, siger Victor Gerner.

Svensk verdensstjerne gæster hypet natklub i modeugen
Svensk verdensstjerne gæster hypet natklub i modeugen

Af de fem pakker har de to klubdrenge en klar forventning om, at især Politi-pakken bliver et hit:

- Hvis Politi-pakken ikke sælger helt vidt, fatter jeg ingenting Og hvis den ikke gør, køber jeg den selv, så jeg kan smide Gerner ud, lyder det fra Joachim Lund Andersen, som henviser til reglen om, at ham eller hende, der køber Politi-pakken til den nette sum à 20.112 kroner har mandat til at smide en vilkårlig gæst på klubben ud.

- Og det gælder ALLE gæster. Måske på nær dørmændene og så lige Casper Christensen, siger Victor Gerner, som understøttes af sin medejer:

- Det hele er jo bare for sjov. Det er jo en fest, vi holder, og fester er sjovere, jo flere, der har det sjovt. Dem, der bliver "smidt ud", får en ret sjov overraskelse, og natten bliver bestemt ikke dårligere for den person. Tænk bare på opmærksomheden. Hvis man kan lide at være i centrum, og det kan vores gæster, vil jeg næsten mene, at man skal ønske sig at blive smidt ud, siger Joachim Lund Andersen.

Udsmidningen foregår på den måde, at den udsmidte får håndjern på af personalet og fulgt ud bagved. Her skal vedkommende opholde sig i fem minutter, inden han/hun får lov til at komme ind igen. Imens gæsten føres ud, spiller anlægget ‘Outside' med George Michael.

Natklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i København
Natklubbernes kamp: Tre giganter kæmper om magten i København

Udover alternative flaskepakker byder Bisou på glory holes på herretoiletterne, fortrydelsespiller til pigerne og skriftestole, hvor man kan bekende sine synder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx