Af - 07/09-16 13:00; Opdateret: 12/09-16 14:45

Festival favner verdens kulturer: Her er, hvad du kan opleveFestival favner verdens kulturer: Her er, hvad du kan opleve

Onsdag begynder 6-dages festivalen Copenhagen World Music Festival. Vi har samlet en håndfuld ting, som du kan opleve.

storybild

Onsdag begynder Copenhagen World Music Festival.

Som navnet antyder, så vil festivalen bugne af musik fra hele verden. Alt sammen for at bygge broer mellem verdens forskellige kulturer og religioner.

Derfor kan du opleve alt fra yeminitiske sange til pakistanske rytmer. Få et indblik i, hvad du blandt andet kan opleve på festivalen her.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Onsdag
Festen begynder med en stor gratis koncert på Rådhuspladsen. Her kan du opleve den israelske duo Tal y Tali, egyptiske Fatma Zidan og multietniske Rocqawali, der blander pakistanske rytmer med klassiske rock-riffs.

DM i hotdog: Se, hvem der blev 'Danmarks bedste pølsemand'
DM i hotdog: Se, hvem der blev 'Danmarks bedste pølsemand'

Torsdag
Torsdag 8. sep kl. 16-22 og fredag 9. sep kl. 16-22 omdannes området under Bispeengbuen på Frederiksberg til en farverig musikoplevelse for hele familien.
Det sker i samarbejde med Carpark festivalen under navnet ’Carpark World'.

Fredag
I Absalons Kirke på Vesterbro er der musik og filmaften med Moussa Diallo. Filmen “Moussa Diallo – manden og musikken” vises, og bagefter er der koncert med manden selv.

Dansk band i bilulykke: Aflyste koncert i Aarhus
Dansk band i bilulykke: Aflyste koncert i Aarhus

Lørdag
Fra kl. 12.00 er der lettisk dag på Onkel Dannys plads, hvor Letlands selvstændighed fejres med taler, musik, workshops, legehjørne, lettisk sporgskole og meget mere!

Søndag
Søndag er det tid til noget mere stille og roligt. Tag børnene med på biblioteket på Rentemestervej kl. 11.00 til afrikansk dukketeater, musik og sang.

Mandag
Som afslutning på festivalen og temaet 'Good Vibes fra Mellemøsten' kan man i synagogen i Krystalgade opleve det spændende israelske projekt Gulaza, der fortolker traditionelle yeminitiske sange. Normalt er sangene kun sumget af kvinder, men her fortolkes de af en mandlig sanger.

Aarhus giver fingeren til Poké-jagt under festugen
Aarhus giver fingeren til Poké-jagt under festugen

Se hele programmet her: cphworld.dk

Der er insekter til dessert på onsdag i København
Der er insekter til dessert på onsdag i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx