Af - 26/01-15 11:44

Kendt restaurantkæde rykker til ValbyKendt restaurantkæde rykker til Valby

Lokalerne, som står tomme efter Valby Torvehaller, åbnes igen til marts, når en jysk restaurantkæde rykker ind.

storybild

Bøfhuset Bone's rykker nu ind i de tomme lokaler på Valby Tingsted, som har stået tomme siden Valby Torvehaller drejede nøglen om. (Billede: Polfoto/Arkiv)

Lokalerne har stået gabende tomme, siden Valby Torvehaller for mere end et år siden drejede nøglen om og forlod Valby Tingsted. Men nu kommer der snart liv i dem igen.

Den jyske restaurantkæde Bone’s har overtaget nøglerne til lokalerne, som de nu er i fuld gang med at forvandle til spisested.

Valby Torvehaller har drejet nøglen om
Valby Torvehaller har drejet nøglen om

- Vi har længe været på udkig efter en ny, spændende placering i København, og da vi så det her sted, var vi helt sikre, fortæller direktør i Bone’s Jan Vinther Laursen og tilføjer:

- Valby har den brede befolkning - både børnefamilier og unge. Det er et spændende område med en god energi, og restauranterne i området har en god udvikling, som vi gerne vil være en del af.

Kampen mod madspild kæmper for overlevelse: Rub & Stub i fare
Kampen mod madspild kæmper for overlevelse: Rub & Stub i fare

Steak-huset tog hul på et nyt københavnereventyr sidste år med en filial på Amager, og nu er det så tid til at udvide i hovedstaden.

- Sagsbehandlingen i Københavns Kommune har taget lidt længere tid end forventet, men nu har vi fået vores byggetilladelse. Hvis alt går vel åbner vi lige før påske, siger Jan Vinther Laursen.

Kendt restaurant indtager Torvehallerne
Kendt restaurant indtager Torvehallerne

Når Bone’s slår dørene op, bliver det med 146 siddepladser fordelt på to etager. Derudover er der planlagt udendørs servering på tingstedet til sommer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx