Af - 27/09-16 23:22

Shop amok: Fem gode steder på VærnedamsvejShop amok: Fem gode steder på Værnedamsvej

Fransk charme og masser af liv finder du på Værnedamsvej. Vi guider dig til fem gode steder på en af Københavns mest populære gader.

storybild

Hos Dora kan du finde alt til boligen. (Billede: Camilla S., Yelp. )

Værnedamsvej er en favorit hos mange københavnere, og gaden der ligger mellem Vesterbro og Frederiksberg kaldes også i folkemunde for Københavns Paris. Gaden har masser af hyggelige cafeer og indkøbsmuligheder, er fuld af liv og charme og er ofte vært for forskellige markeder.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Men selv når der ikke er store begivenheder, kan du sagtens købe fine Værnedamsvej med hjem; Design, bomster, Whisky, charcuteri og sæbe. Vi har samlet alle de bedste ting her:


Camilla S., København: Kender du der butikker, som er fyldt med ting. Overalt. Under alt. Ved siden af alt? Sådan en interiør-butik er Dora. Men en rodebutik? Slet ikke! For alt herinde er så sindssygt pokkers lækkert!


Nada C., Marielyst: Simpelthen byens smukkeste blomsterforretning! Her finder jeg altid en 'skæv' plante, en lækker lysestage eller en masse inspiration. Og skal du bruge en buket udover det sædvanlige, så er det her du skal hen.


Louise T., København: Le Gourmand har altså andre delikatesser på hylderne end blot ost - de har også charcuteri og patéer, olier, limonader og andre særdeles tillokkende fristelser. Det - og en nærværende service - sætter jeg i den grad pris på.


Daniel L., København: Aēsop er på en eller anden underlig måde en af mine favoritmærker på trods af at jeg går ikke op i skønhedsprodukter. Men de har et lille udvalg af dufte, hvilket jeg er meget begejstret for. Marrakech og Tacit.


Søren M., København: Er man til whisky, rom, vin osv., som er lidt ud over det sædvanlige, så læg vejen forbi Juul's. Juul's har vel nok byens største udvalg af spiritus. Som stor fan af whisky, er Juul's mit fortrukne sted i byen.


Hæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på Refshaleøen
Hæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på Refshaleøen

Så er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i København
Så er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i København

Spis eksotisk på fem hotte steder i København
Spis eksotisk på fem hotte steder i København

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Yahya Hassan afbryder live-tv under...
bt.dk
Superliga-klub med vigtig besked før...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx