Af - 20/06-16 11:07

Her kan du få gratis øl til sankthansHer kan du få gratis øl til sankthans

Mikrobryggeriet Mikkeller inviterer til sankthans-fest og byder på 666 gratis øl for at fejre åbningen af sit nye sted på Refshaleøen.

storybild

(Billede: Pr-foto)

På torsdag inviterer det danske ølfirma Mikkeller til sankthans-fest på Refshaleøen med hygge, musik, mad, et stort bål og 666 gratis øl. Det skriver bryggeriet i en pressemeddelelse.

Festen holdes i anledning af, at dørene bliver slået op for det nye 'Mikkeller Barrel Room' på en 700 kvadratmeter stor grund med en tilhørende hal. Stedet kommer til at fungere som både fadlagringshal, spisested og bar.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Arrangementet begynder allerede klokken 12, og der står et hold klar til at servere BBQ hele dagen. Samtidig kan man komme til at smage den nye absint 'Absindssyg', som Mikkeller står bag sammen med Copenhell. Sankthans-bålet tændes klokken 21.

Om formålet med det nye 'Barrel Room' siger daglig leder i Mikkeller, Jacob Alsing, i en pressemeddelelse:

- En del af Mikkellers succes skyldes fadlagring. Og ambitionen med det nye sted er helt praktisk at opbevare fadene med øl, vise noget af fadlagringsprocessen frem og lade folk smage fadlagret øl. Samtidig kommer træfadene til at fungere som et stemningsfyldt bagtæppe for bar og spisested.

Ølbar torpederet af bil: Nu efterlyser de offeret
Ølbar torpederet af bil: Nu efterlyser de offeret

Kapitalfond skal hjælpe Mikkeller-øl med at erobre USA
Kapitalfond skal hjælpe Mikkeller-øl med at erobre USA

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx