Af - 15/01-14 14:32

Københavns Twitter-profil overtages af kendteKøbenhavns Twitter-profil overtages af kendte

Ordet er frit, når ildsjæle og meningsdannere i den kommende tid får lov at låne byens officielle Twitter-konto af Københavns Kommune.

storybild

De kommende 100 dage skal kendte og ukendte københavnere tweete fra byens oficielle Twitter-konto om deres drømme og visioner for byen. (Billede: Polfoto)

Hvad drømmer københavnerne om? Det kan man formentlig få en idé om på Twitter, når Københavns Kommune fra torsdag udlåner sin officielle Twitter-profil til en række kendte og ukendte ildsjæle og debattører til en tweet-debat om København.

Ordet er frit for Twitter-gæsterne, der for en uge ad gangen overtager kontoen, og de bestemmer derfor selv, om de vil tweete om natteliv, legepladser, trafik eller skoleliv.

Borgmestre kvidrer til ingen verdens nytte
Borgmestre kvidrer til ingen verdens nytte

Twitter-kontoen blev sat i søen op til kommunalvalget i november. Dengang blev der tweetet om demokrati og valg, men nu er det tid til en ‘Twitter-takeover’, lyder det fra overborgmester Frank Jensen (S).

- Et nyt politisk hold skal nu sætte kursen for København. Derfor opfordrer vi københavnerne til at dele deres drømme og visioner for byen. Jeg glæder mig til den debat og inspiration, det kan skabe både blandt københavnerne og på Rådhuset, siger han i en pressemeddelelse.

Den første gæst på Twitter-kontoen bliver Nadja Pass, der er medstifter af Borgerlyst og blandt andet arbejder med idéværksteder og samtalesaloner. Efter 100 dages Twitter-takeover, samler kommunen op på forslag, visioner og ideer.

Alle kan blande sig i debatten på Twitter-kontoen @koebenhavner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Flere anholdte efter sammenstød...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx