Af - 03/03-16 16:57; Opdateret: 04/03-16 10:57

Chris er koblet op på 700 enheder: Jeg kan måle, hvor gode mine sexpartnere erChris er koblet op på 700 enheder: Jeg kan måle, hvor gode mine sexpartnere er

I denne uge samles de klogeste hoveder inden for digital teknologi til NextM- konferencen i København. I den forbindelse har metroxpress mødt Chris Dancy fra USA, der siden 2009 har levet sit liv gennem apps og enheder.

Hør Chris Dancy fortælle, om nogle af de enheder og sensorer han er tilkoblet i videoen her over. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Chris Dancy har flere armbånd end de fleste mænd.

På sit venstre armled sidder fire armbånd, som samler informationer om alt, hvad Chris Dancy foretager sig. Hans madvaner, hvem han taler med, sågar hvordan hans partner er i sengen. Alt sammen sendes direkte til hans iPhone.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Sådan har Chris Dancy levet de sidste syv år - tilkoblet 700 forskellige enheder, applikationer og tjenester der kan spore, analysere og optimere hans liv.

William Demant overrasker positivt med ny teknologi
William Demant overrasker positivt med ny teknologi

To gange om året trækker han stikket ud. Frakobler sig alt og alle og mediterer i to uger. Men derudover er Chris Dancy altid ’connected’. Måske lige på nær en situation.

- Når jeg er på date og har sex for første gang, så prøver jeg at frakoble mig, men nogen foretrækker faktisk, at jeg beholder det på, for at finde ud af, om de er gode i sengen, griner Chris Dancy, da metroxpress møder ham på tek-konferencen NextM i Nordhavn torsdag formiddag.

Gennem en føler under sin madras, en lydsensor og en hjertemåler kan han måle sin egen tilfredsstillelse ved sex, og dermed også hvor god - eller dårlig - hans partner er i sengen.

Ny IT-rapport: Hackere kan krybe ind gennem din mus og dit keyboard
Ny IT-rapport: Hackere kan krybe ind gennem din mus og dit keyboard

Hør Chris Dancy fortælle, om nogle af de sensorer han er tilkoblet i videoen øverst.

Chris Dancys besættelse af at samle informationer om sig selv startede for otte år siden.

- Jeg var usund og overvægtig og røg alt for meget. Jeg blev nødt til at finde ud af, hvordan jeg brugte min tid, da det er altafgørende for, hvordan jeg kan forbedre min livsstil.

Jeg skabte en Wikipedia af mig selv. Det burde alle gøre. Du er interessant og dit liv er værdifuldt.

I dag har Chris Dancy tabt over 50 kilo, han ryger ikke længere og lever et sundere liv end de fleste. Faktisk kan han ikke huske, hvornår han sidst var syg. Tre eller fire år siden, vurderer han.

Chris Dancy i 2012 før han blev opmærksom på sin usunde livsstil.

Foto: David Agee.

Chris Dancy i dag.

Foto: Christopher M. Dancy

Selvom Chris Dancy ikke kan forestille sig at undvære sine enheder, mener han ikke, at alle skal gøre som ham.

- Folk der gerne vil være sunde, skal først og fremmest finde en sund og god ven, inden de kobler sig op på alt muligt som mig, siger Chris Dancy og afslutter sætningen med amerikansk accent:

Before you get a Fitbit get a friend

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung mand anholdt for vanvidskørsel...
bt.dk
Ny aftale rammer danske cirkusser:...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Populær DR-vært stopper på program:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx