Af - 27/11-15 12:23

Weekendguide KBH: Kæmpe sneboldkamp og fejring af kendt gadeWeekendguide KBH: Kæmpe sneboldkamp og fejring af kendt gade

Weekenden venter – og der er masser af spændende ting på tapetet i København! Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i hovedstaden.

Bildstrecke im Grossformat »
Den sidste del af Nørrebrogade er færdig, og det fejres på fredag på Den Røde Plads fra klokken 15-17. Balkanorkestret Sherzandum og cykelbandet Long John Jam sørger for musik i gaden, mens du kan hygge med risengrød og varm kakao på Den Røde Plads. Teknik- og Miljøborgmester, Morten Kabell (EL), står for indvielsen og tænder julelyskæderne over Nørrebrogade. November er lig med Movember, og er du en af dem, der har ladet overskægget gro, kan du lørdag få barberet det af, når The Standard Jazz Club er vært for året End Off Movember. Carl's Barber Shop vil stå for barberingen, mens Master Fatman vender plader og baren slynger potente drinks over disken. Så skal der jules! Søndag er det første søndag i advent, og weekenden boomer med julemarkeder. Tag for eksempel til juledage i Jærgersborggade lørdag og søndag, hvor handelsgaden disker op med gløgg, æbleskiver og gode tilbud. Hos Viktoria Julemarked på Vesterbrogade kan du shoppe unikke julegaver inden for blandt andet keramik, print og smykker. Det er muligt, at sneen er væk, men på lørdag er der sneboldskamp! Det er Sunweb, der arrangerer, hvad de kalder 'Danmarks største sneboldkamp'. I dagens anledning har de omdannet Rådhuspladsen til et vinterlandskab og skulle sneen udebliver, er der sørget for kunstige snebolde. Kampen starter klokken 13, og det er gratis at deltage. Mandag er der klimatopmøde i Paris, og i den anledning har en lang række foreninger indkaldt til klimademonstration på søndag. Der er afgang klokken 13 fra den Røde Plads, hvor man vil gå mod Christiansborg. Her vil der være musik og taler. Arrangørerne opfordrer alle til at komme med bannere og skilte og vandre for en grønnere verden.

Weekenden er lige om hjørnet. Vi guider dig til fem ting, du kan bruge den på.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Klik dig gennem galleriet foroven og se, hvad der sker i København i weekenden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx