Af - 18/10-16 13:09

Vegansk er årets største trend i København: Her er fem nye stederVegansk er årets største trend i København: Her er fem nye steder

Vegansk mad trender i København og flere cafeer har set dagens lys. Vi guider dig til fem af de nyeste cafeer med vegansk på menuen.

storybild

Hos Falafel Factory på Nørrebro kan du få falafler lavet på blandt andet appelsin og rødbede. (Billede: Maria E., Yelp.)

Vegansk mad er den største trend i København i 2016. Sådan lyder det fra Camilla Stemann Jensen, der er community manager hos Yelp.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Flere og flere veganske cafeer har slået dørene op dette år og fra at have en håndfuld cafeer i byen, er der på mindre end et år åbnede mindst 10 steder i byen, der tilbyder et menukort med overvejende vegansk mad.

I denne uge sætter vi fokus på et par af de allernyeste åbninger:


Cecilie Lykke D.: Jeg spiser næsten havregryn hver eneste dag. Men jeg har aldrig i mit liv lavet en grød UDEN mælk, som kan konkurrere med den skål grød som jeg fik serveret her til morgen hos Bowl Market. JA, du læste rigtig. Her kan du få vegansk, laktosefri og fantastisk grød.


Nikoline P., København: Kæmpe fan af Falafel Factory! Jeg synes, det er fedt, at der findes en anderledes falafelbiks. Stedet er lyst og lækkert, og deres disk er byder på en masse lækkerier! Jeg er også ret vild med de interessante falafler og de laver en enorm god chilihummus.


Laura L., København: Endnu et vegansk spisested er åbnet. Denne gang er det burger, ikke fancy gourmet burger, men stille og rolig fast food burger i stil med andre kæder. Der er en hyggelig stemning, personalet er søde og venlige, og priserne er lige til at overskue.


Charlotte D., Frederiksberg: Er vild med det faktum, at de har glutenfri og mejeri-fri muligheder, så det er altid et stort plus for mig. Derudover elsker jeg, at den mejeri-fri version ikke indeholder soja, men derimod hjemmelavet mandelmælk. (Oversat af Yelp).


Camilla Louise S., Amagerbro: For cirka tre uger siden åbnede Den Veganske Butik i en kælder på Rosenborggade og de er allerede kommet godt fra start! Butikken er indbydende, hyggelig, velassorteret og servicen er god.


Her er Københavns hotteste kulturtilbud
Her er Københavns hotteste kulturtilbud

Shop amok: Fem gode steder på Værnedamsvej
Shop amok: Fem gode steder på Værnedamsvej

Så er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i København
Så er der farvefest i skoven: Her er fem steder til skovtur i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx