Af - 20/06-16 06:03

Frank Jensen er håbefuld før Paris-tur: Vil have Tour De France til DanmarkFrank Jensen er håbefuld før Paris-tur: Vil have Tour De France til Danmark

Københavns overborgmester, Frank Jensen, drager i dag til Paris med forhåbningen om at kunne få Tour De France til Danmark i 2019.

storybild

(Billede: Henning Bagger)

I dag tager Københavns overborgmester, Frank Jensen, til Paris med erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen, og en gruppe danske repræsentanter for at overrække et bud om at blive værtsland for starten på Tour De France i 2019.

Danmark lægger igen billet ind på Tour-start
Danmark lægger igen billet ind på Tour-start

Overborgmesteren mener, at København matcher godt som værtsby for starten på det populære cykelløb efter den danske hovedstads udnævnelse til verdens bedste cykelby sidste år.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

- Tour De France er som verdens største cykelløb et godt match med København, som er verdens bedste cykelby. Det understøtter det internationale brand om, at københavnerne er flittige til at bruge deres cykler som dagligt transportmiddel, siger Frank Jensen.

Tour De Frances løbsdirektør, Christian Prudhomme, var i Danmark i november, og her skulle han have udvist store begejstring for de mange cyklister i København og Danmark generelt. Nu håber Frank Jensen på, at værtskabet kan komme i hus.

- Når Preudhomme brugte så meget tid på at komme til Danmark og se landet an, tyder det på en reel interesse. Jeg håber virkelig, at vi nu kan gøre det sidste for, at det her kan lykkes. Vi bruger tid på det, fordi vi vil det her, og det tror jeg godt, tourledelsen kan mærke. Jeg håber, at det vil smitte af på deres beslutning, siger han.

Medie: Danmark byder på Tour de France i 2019
Medie: Danmark byder på Tour de France i 2019

Tour-hungrende dansker er tilfreds med Dauphiné-start
Tour-hungrende dansker er tilfreds med Dauphiné-start

Lars Bak er ude i flere måneder og går glip af Touren
Lars Bak er ude i flere måneder og går glip af Touren

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx