Af - 18/03-15 10:06

Succes-band om lækket plade: Download, download!Succes-band om lækket plade: Download, download!

Turboweekend lækkede deres nye plade to uger før tid, men du skal selv gøre den færdig – og måske vinde opvarmning for bandet.

storybild

Silas Bjerregaard vil ikke afvise, at bandet vil lade sig inspirere af de indsendte versioner. (Billede: Polfoto)

Nu om dage er det helt normalt at store udgivelser af den ene eller anden slags bliver lækket før tid. Sådan gik det også gå for de københavnske drenge i Turboweekend forud for bandets nye plade, ”Share My Thunder”, der officielt udkommer den 30. marts.

Allerede nu kan man finde numrene på nettet, men det er kun akkorder, noder og tekst. Turboweekend vil nemlig gerne have publikum til at give deres egne versioner af de nye numre, inden bandets version kommer på gaden.

- Alle skal have lov at høre de nye numre, men vi synes, det er fint, at de første bliver aktive musikere, som selv har hands-on og glæden ved at spille, siger Silas Bjerregaard, forsanger i Turboweekend, om tankerne bag projektet.

Du kan downloade noder, tekst og akkorder til "Share My Thunder" her.

- Vi gør det også for at slippe sangene løs og give dem deres eget liv. Selvfølgelig er det en måde at skære igennem støjen inden udgivelsen, men vi ser det også som et inkluderende tiltag. Det bliver spændende, for det bliver jo ikke bare cover-numre men helt originalt musik, siger Silas Bjerregaard.

Det er ikke kun drengene i Turboweekend, der får noget ud af projektet. Bandet vil lægge nogle af de indsendte numre op på deres YouTube, Facebook og Instagram-profiler, mens den bedste udgave, indsendt af efterskole-bands, bliver belønnet med en support-optræden for Turboweekend til deres koncert på Train i Aarhus den 24. april.

- Det er sjovt at have en lille gulerod, og samtidig vil vi gerne give lidt til det musikalske øko-system ved at hive nogle andre med op på scenen, siger Silas Bjerregaard.

Sidste frist for at indsende egne versioner af Turboweekends nye album er 31. marts.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Christina Sederqvist: Når jeg bliver...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx