Af - 28/01-16 11:43

Populær ølbar rykker rundt - og giver gratis ølPopulær ølbar rykker rundt - og giver gratis øl

Det succesfulde danske øl-brand Mikkeller åbner ny butik og fejrer det med gratis øl. Samtidig åbner de en ny og særdeles sur bar.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvem siger, at man ikke kan få en gratis øl på en mandag? I hvert fald ikke det populære og succesfulde øl-brand Mikkeller, der vælger at markere en nyåbnet øl-butik med - ja, du gættede rigtigt - gratis øl.

Den 1. februar slår Mikkeller nemlig dørene op til 'Mikkeller & Friends Bottle Shop' i Torvehallerne, og i den anledning er der en gratis øl- det kræver bare lige, at man selv starter med at købe en øl som en af de 100 første i baren.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Øl-butikken er faktisk ikke helt ny. Den bliver bare rykket til et mere centralt sted, hvilket vil sige, at den smutter fra den tidligere placering på Stefansgade, hvor den var en integreret del af baren.

Københavnernes hippe stamsteder vil erobre Aarhus
Københavnernes hippe stamsteder vil erobre Aarhus

Ølbaren forsvinder dog ikke fra Stefansgade, men der kommer til at være et tomt lokale, som Mikkeller-ejer Mikkel Borg Bjergsø har en plan med. Han vil nemlig åbne en særlig ølbar med fokus på lambic-øl, der på grund af en anderledes gæring er en særlig sur øl.

- Jeg har længe drømt om at åbne en lambic-bar. Først og fremmest fordi jeg selv elsker sure øl, men også fordi det ikke findes nogen steder. Der er nogle ganske få hengemte lambic-barer i Belgien, men ellers har ingen specialiseret sig så snævert, forklarer Mikkel Borg Bjergsø.

- Vores ambition er at skabe en autentisk, støvet lambic-bar, som de ser ud i Belgien med mørke træpaneler, tørrede humleplanter i loftet og masser af sjove memorabilia,” fortæller Mikkel Borg Bjergsø.

Opslået af Mikkeller på 27. januar 2016

København opfordrer kommuner til oprør mod besparelser
København opfordrer kommuner til oprør mod besparelser

LÆS OGSÅ: Restaurant udlover middag med det HELE på valentinsdag: Der er bare lige ét enkelt krav

LÆS OGSÅ: Nyt højhus får vinterhave i midten: - En gestus til københavnerne

LÆS OGSÅ: Nu kan denne by se frem til sin første døgnåbne Netto

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx