Af - 16/08-16 07:48

Klar til Pride? Her går du hen, når gadefesten slutterKlar til Pride? Her går du hen, når gadefesten slutter

Pride-ugen er her. En uge, hvor homoseksuelles rettigheder er i fokus, men også en uge med masser af festligheder. Og hvilke barer skal du så feste på? Vi giver vores bud.

storybild

Café Intime på Frederiksberg har en hyggelig og intim atmosfære. (Billede: Anna M., Yelp)

I dag skydes årets Copenhagen Pride i gang. En uge malet i regnbuens farver fyldt festligheder rundt omkring i byen. Størstedelen af begivenhederne finder sted på Rådhuspladsen, der i anledningen er omdøbt til Pride Square.

Her vil der være debatter, koncerter, film og meget mere, der sætter fokus på homoseksuelles rettigheder - og så er der som bekendt den store parade om lørdagen, hvor 30.000 forventes at deltage.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Men hvad gør man, når gadefesten er slut, og afterparty føles som det eneste rigtige? Så følger man denne guide – god pride!


Magnus K., København: Jeg spurgte min ven som bor på Frederiksberg hvad den mest 'ikoniske' bar i bydelen var, og han tog mig til det her sted. Fedt indrettet, virkelig unikt sted, med en speciel atmosfære som gør det hyggeligt og rart at være der.


Lisa M., Frederiksberg: Der er aldrig dårlig stemning her. Kompetent DJ og service-mindede bartendere. Lokalet er småt, men på én eller anden måde, virker det bare. Baren har alt, hvad hjertet begærer, og priserne er generelt en tand lavere end Vesterbros normale standard.


Malene Kjær J., København: Jeg elsker Amigo Bar og jeg elsker især Amigo Bar klokken fire om morgenen – stedet er småt, tobaksfuldt, snusket og fyldt med kærlighed. De køler deres gulddamer perfekt, og du føler lidt at du er venner med alle.


Kristian N., København: Hvis du besøger Centralhjørnet som fyr, skal du være forberedt på at få komplimenter i massevis, og bliv ikke overrasket hvis du bliver trukket med videre i byen, det er et af stedets kvaliteter. Et mødested. Jeg har dog aldrig fundet en sjovere fest.


Susan V., København: Her er billige øl og altid god stemning. Desuden er her også mennesker fra eftermiddagen, hvis man skal have en tidlig brandert. Det er et alle tiders sted at starte aftenen på, inden man skal ud og danse. Vi ses på Masken!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx